H άγνωστη συμπάθεια του αερολιμενάρχη Θεσσαλονίκης σε Τσίπρα - Παππά: Έσπευσε να τους δώσει τσουρέκια για την πτήση τους

Κάθε φορά που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του, περνάει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχει και τα τυχερά του!

Οπως φαίνεται ο αερολιμενάρχης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πρωθυπουργό και γι αυτό κάθε φορά που ο τελευταίος τυχαίνει να βρεθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία παίρνει και από ένα δωράκι όπως τσουρέκια και ελιές.

Οπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης την προηγούμενη φορά που ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη καθ' οδόν προς την Αγία Πετρούπολη (το θυμάστε;), έτρεξε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος φορτωμένος με... τσουρέκια από τον Τερκενλή για να τα προσφέρει στον Πρωθυπουργό και στον Ν. Παππά που τον συνόδευε, ώστε να έχουν κάτι να τσιμπούν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μάλιστα, είπε στους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος: «Δώστε τσουρέκια και στον Πούτιν να τα δοκιμάσει».
Αυτή τη φορά που ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη (φεύγοντας από τα Διαβατά, όπου πήγε με πτήση της Aegean) του πρόσφερε, όπως με ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, ένα... βάζο ελιές: «Είναι από το χωριό μου, τη Συκιά Χαλκιδικής» του είπε. Ο αερολιμενάρχης Θεσσαλονίκης Αχ. Τοπούζας είναι υπερήφανος για την κωμόπολη Συκιές με τους 2.353 κατοίκους, με κύρια ασχολία τη γεωργία, την αλιεία, τη μελισσοκομία και τον τουρισμό. Οπως είναι υπερήφανος και για τον πολιτιστικό σύλλογο που ονομάζεται (προσοχή στο «γιώτα») «Συκιωτάκια»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ