Α. Γεωργιάδης από τα Γιάννενα: Αν εκλεγώ αρχηγός της ΝΔ θα λογοδοτήσει ο Τσίπρας - Είμαι δεξιός & σε όποιον αρέσει

Την ανησυχία του για την εξέλιξη της διαδικασίας εκλογής προέδρου της ΝΔ εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια ομιλίας του στα Γιάννενα.

«Η διαδικασία, είναι μία ευκαιρία για να γίνει η παράταξη της ΝΔ ξανά μεγάλη. Δυστυχώς, πρέπει να πούμε την αλήθεια , η διαδικασία δεν εξελίσσεται καλά, το ενδιαφέρον είναι πολύ χαμηλό» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει: «Η ΝΔ όπως λειτουργεί είναι καταδικασμένη να μαραζώσει και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ένας από τους λόγους που κατεβαίνω σε αυτές τις εκλογές είναι γιατί ονειρεύομαι να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΝΔ».

Επεσήμανε ότι δεν κινδυνεύει η ενότητα της ΝΔ ωστόσο, διερωτήθηκε: «Τις τελευταίες ημέρες, μήπως η ΝΔ κινδυνεύει από κάτι χειρότερο από την διάσπαση , από την πλήρη απαξίωση και αδιαφορία;». Προειδοποίησε δε ότι «εάν συμβεί αυτό, επειδή η ΝΔ είναι η τελευταία ελπίδα για την χώρα, δεν υπάρχει καμιά άλλη ελπίδα, αυτή θα είναι μία βαριά ιστορική ευθύνη για όλους». Διαβεβαίωσε δε, ως προς τον εαυτό του ότι θα είναι «πιστός στρατιώτης πρώτος από όλους , όποιον και εάν εκλέξουν οι νεοδημοκράτες».

Θα λογοδοτήσει ο Τσίπρας, αν εκλεγώ

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης διατράνωσε την πρόθεση του, να συγκρουστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Εγώ το ξεκαθαρίζω, εάν με εκλέξετε αρχηγό της ΝΔ, σκοπός μου θα είναι να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας και σε όποιον αρέσει. Και το ξεκαθαρίζω για να μην χάνετε και τον χρόνο σας. Αν θέλετε να ψηφίσετε αρχηγό της Ν.Δ για συναίνεση με τον Τσίπρα, για συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα, για χαϊδολογήματα με τον Τσίπρα, σας παρακαλώ πολύ να μην με ψηφίσετε, γιατί θα σας απογοητεύσω. Δεν θα κάνω τίποτε από όλα αυτά. Έχω σκοπό να συγκρουστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέρα που μένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, βλάπτει σοβαρά το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας».

Εγώ είμαι δεξιός και σε όποιον αρέσει

«Εγώ είμαι δεξιός και σε όποιον αρέσει και διεκδικώ για τους δεξιούς ένα απλό πράγμα να μπορούν να δηλώνουν ότι είναι δεξιοί με την ίδια υπερηφάνεια που το δηλώνουν οι αριστεροί. Ούτε περισσότερη ούτε λιγότερη» υπογράμμισε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης. Σημείωσε ότι «η ΝΔ είναι κεντροδεξιά παράταξη, από την δεξιά μέχρι τις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς, όπως οριοθέτησε το ιδεολογικό εύρος της ΝΔ η ιδρυτική διακήρυξη και ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Επετέθη κατά της «ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς» κάνοντας λόγο για μια «πολιτική ανισορροπία και μια πολιτική παραδοξότητα» που υπάρχει εδώ και 40 χρόνια στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ