Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Δωρεάν ημέρα πατινάζ την Κυριακή 22 Νοεμβρίου - Μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να ζήσετε!

Ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, είστε όλοι προσκεκλημένοι να μπείτε στο γιορτινό κλίμα! Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, το Μόνιμο Παγοδρόμιο Αθήνας ICEnSKATE διοργανώνει ημέρα δωρεάν εισόδου για πατινάζ και προσφέρει, σε όσους θέλουν, δωρεάν ομαδικά μαθήματα πατινάζ. 

Από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 11.00 μμ, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στο μοναδικό μόνιμο παγοδρόμιο της Αθήνας, δίπλα στο σταθμό του μετρό «Ελαιώνας» !

Στα πλαίσια της προσπάθειας να διαδοθούν τα αθλήματα του πάγου, δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν την ισορροπία τους με παγοπέδιλα σε μια παγοπίστα 800 τμ, μέσα σε κτίριο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Επιπλέον, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε δωρεάν εισαγωγικό ομαδικό μάθημα πατινάζ διάρκειας 25 λεπτών περίπου, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 697 28 23 506 μέχρι και την 21η Νοεμβρίου.

Οι συνοδοί, ή όσοι δεν θα.. τολμήσουν, θα παρακολουθήσουν τα δρώμενα στην πίστα από την καφετέρια, θα σερφάρουν στο internet δίπλα στη θαλπωρή του τζακιού ή θα γνωρίσουν το μοναδικό εξειδικευμένο κατάστημα παγοδρομίας στην Ελλάδα, που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.

Το παγοδρόμιο ICE n SKATE βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο σταθμό μετρό «Ελαιώνας».

ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ICE n SKATE
Εμμανουήλ Παππά 7 (από Ιερά Οδό 150), Τ.Κ. 12242, Αιγάλεω
100 μ. από σταθμό Μετρό «Ελαιώνας»
Τηλ: 212 213 3257

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ