Garrix: O 19χρονος DJ με τα εκατομμύρια views στο Youtube & τους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο

Τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής έχει κατακτήσει ο Ολλανδός, Martin Garrix, δημιουργός των επιτυχιών «Animals», «Wizard» και «Virus».

Ο μόλις 19 χρονών Garrix, είναι ήδη από τους πιο επιτυχημένους dj και παραγωγούς στον κόσμο. Βγάζει εκατομμύρια δολάρια το χρόνο και χρεώνει χιλιάδες για κάθε του εμφάνιση. Είναι ένας σταρ της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και όλα ξεκίνησαν από το... δωμάτιό του.

Μεγαλωμένος σε ένα «βαρετό» προάστιο, όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο CNBC, περνούσε πολλές ώρες στο δωμάτιό του, φτιάχνοντας μουσική και παίζοντας την κιθάρα του.

Η ανάμειξή του με το DJing και την παραγωγή, ξεκινά από την ηλικία των 13 χρόνων και το 2014, το έτος της ενηλικίωσής του, τον βρίσκει να δημιουργεί ασταμάτητα νέα μουσική και να γυρίζει τον κόσμο για live εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και parties.

Το κομμάτι που τον έκανε πιο γνωστό στο ευρύ κοινό, το «Animals, έφτασε μέχρι και τα 500 εκατομμύρια views στο YouTube.

Έχει κάνει συνεργασίες με μερικά από τα διάσημα ονόματα του χώρου καθώς και επικερδέστατες συμφωνίες με την 7UP και την TAG HEUER. Όπως αναφέρει ο ίδιος, οι συνεργασίες αυτές είναι αμοιβαία επωφελείς καθώς το κοινό τους είναι διαφορετικό.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ