Ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη γυναίκα μου είμαστε σε διάσταση για 5 χρόνια - Το ξεπεράσαμε & είμαστε πάλι καλά μαζί

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μίλησε ανοιχτά για το γάμο του και για το πώς με τη σύζυγό του Μαρέβα ξεπέρασαν τα προβλήματά που παρουσιάστηκαν στον κοινό τους βίο.

«Κάθε οικογένεια και κάθε σχέση θα περάσει από δυσκολίες, κάποιες αντέχουν, κάποιες βάζουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και κάποιες δεν αντέχουν», ξεκίνησε την ιδιότυπη «εξομολόγηση» στην Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon ο κύριος Μητσοτάκης. 

«Περάσαμε με τη Μαρέβα μια μεγάλη δυσκολία, βρεθήκαμε χώρια για πέντε χρόνια, δεν χωρίσαμε, δεν είχαμε πάρει διαζύγιο, ήμασταν σε διάσταση» εξήγησε για την σύζυγό του και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Είχαμε πάντα μια καλή σχέση και νομίζω ότι και οι δύο θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξαναβρεθούμε. Υπήρχε συναίσθημα, βαθιά αγάπη και εκτίμηση, μερικές φορές ο χρόνος μπορεί να κάνει θαύματα», είπε.

«Παρ' ότι τα πέντε αυτά χρόνια ήταν δύσκολα και για τα παιδιά, τώρα είμαστε πιο καλά από ό,τι ήμασταν γιατί καταλάβαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, μπήκαμε ο ένας στη θέση του άλλου και η οικογένειά μας ξαναβρήκε μια πολύ όμορφη ισορροπία. Υπάρχουν σχέσεις στη ζωή για τις οποίες αξίζει να δώσεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη», τόνισε και κατέληξε: «Για 'μενα πάνω από όλα είναι τα παιδιά μου, η σύζυγός μου και η δικιά μας οικογενειακή ηρεμία, η πολιτική είναι πολύ σημαντική, αλλά έρχεται λίγο μετά την οικογένεια», κατέληξε ο κύριος Μητσοτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ