Η καλλονή Cate Blanchett στο αεροδρόμιο με την υιοθετημένη κορούλα της Edith - Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερού

Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ υιοθέτησε την Έντιθ τον Φεβρουάριο. Οι δυο τους είναι εξαιρετικά ίδιες, γιατί πραγματικό παιδί είναι αυτό που μεγαλώνεις και λατρεύεις.

 

Οι φωτογράφοι εντόπισαν και απαθανάτισαν την ηθοποιό με την Edith Vivian Patricia Upton, στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Οκτωβρίου, με τους περαστικούς να σταματούν και να θαυμάζουν το επτά μηνών πανέμορφο μωρό. 


Η 46χρονη Αυστραλέζα σταρ έδειχνε τόσο ευτυχισμένη και «κολλημένη» με την κόρη της, που όλοι μιλούσαν για τις δυο τους και εντόπισαν την απίστευτη ομοιότητα του μωρού με την Μπλάνσετ, γνωρίζοντας ότι δεν είναι βιολογικό της παιδί.

Η μικρή Edith, από τον Φεβρουάριο που εντοπίστηκε για πρώτη φορά με τη μαμά της, που την κρατούσε στην αγκαλιά της μετά από την υιοθεσία της, έχει αλλάξει πολύ.  Χρυσές μπούκλες στο κεφαλάκι και υπέροχα γαλάζια μάτια με κουκλίστικα χαρακτηριστικά.


Η ηθοποιός είναι μία περήφανη μαμά άλλων τριών βιολογικών παιδιών , τριών αγοριών, του 13χρονου  Dashiell, του 10χρονου Roman και του 6χρονου Ignatius. «Είναι πιο όμορφη στην πραγματικότητα από ότι στις φωτογραφίες», λέει η μαμά Κέιτ Μπλάνσετ.

Πηγή: dailytelegraph.com.au

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ