Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ντροπή: Διέκοψαν την Μάγδα Φύσσα γιατί μάλωναν για τον προτζέκτορα - Έξαλλη η δικαστής: "αφήστε την μάνα να μιλήσει"

Αφορμή στάθηκε το αίτημα των δικηγόρων της οικογένειας Φύσσα για την προβολή βίντεο του 2012 στο οποίο ο Γιώργος Πατέλης φέρεται να καθοδηγεί το τάγμα εφόδου της Νίκαιας για το πώς θα κινηθεί. 

Το βίντεο είχε τοποθετηθεί σε ηλεκτρονικό υπολογιστή για να προβληθεί, επειδή όμως δεν ήταν εφικτή η παρακολούθησή του από όλους τους παράγοντες της δίκης, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων από την υπεράσπιση. 

Κατά τη διάρκεια των διενέξεων των δύο πλευρών η πρόεδρος εξανέστη, λέγοντας: «Επιτέλους, αφήστε τη μητέρα Φύσσα να καταθέσει. Τόσους μήνες περιμένει αυτή τη στιγμή και βρίσκεται στη μέση, βλέποντας εσάς να αντιδικείτε». 

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής υπέβαλαν αίτημα τοποθέτησης προτζέκτορα ώστε να προβάλλεται όλο το υλικό που βρίσκεται στη δικογραφία, ενώ το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην επόμενη συνεδρίαση. 

Η δίκη διεκόπη για μισή ώρα και με την επανέναρξή της η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα. 

Οι επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, μετά την Τρίτη, είναι στις 8/10, 13/10,15/10, 21/10 και 22/10.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ