Γιώργος Λιάγκας: Με έπιαναν τα κλάμματα για την αποτυχία μου - Αυτό το ταξίδι θα μου μείνει αξέχαστο

Λίγο πριν την πρεμιέρα του "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή "Με το καλημέρα" για την αποτυχία του στις εκλογές και τη γνωριμία με την Φαίη Σκορδά

«Θυμάμαι αυτό το ταξίδι από τη Λάρισα στην Αθήνα, με έρπη από τη στενοχώρια μου, με φρικτούς πόνους, με έπιαναν τα κλάματα από την αποτυχία. Θυμάμαι ότι το πρώτο άτομο που πήρα τηλέφωνο στην Αθήνα ήταν η Φαίη επειδή ήθελα να μου κάνει μια συνέντευξη και καλά. Κι έτσι βγήκαμε και από εκεί ξεκίνησαν όλα». 

...για τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ αντιμνημονιακός με τη λογική ότι πίστευα ότι κάποιος θα σκίσει τα μνημόνια. Αυτό που έλεγα είναι ότι ο κόσμος θεωρεί οτιδήποτε παλιό αποδιοπομπαίο. Ο Τσίπρας είναι νέος και άφθαρτος, ήμουν σίγουρος ότι θα μείνει στο μνημόνιο. Το κόμμα του δεν το πιστεύω καθόλου, ο κόσμος δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε Τσίπρα. Το μεγάλο πρόβλημα της ΝΔ είναι πώς όποιον και να βγάλει θα έχει μέσα κάποιον παλιό. Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει».

...για τη συνεργασία της Μαρίας Ηλιάκη με την Σάσα Σταμάτη

«Αν θα τσουρομαδιστεί η Μαρία Ηλιάκη με την Σάσα Σταμάτη θα το δούμε τη Δευτέρα. Είναι μεγάλη χαρά για μας που ήρθε η Μαρία στην εκπομπή. Πιστεύω θα τη λέει σε όλους. Δεν είναι παιδάκι, έχει προσωπικότητα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ