Αποκλ: Ήμουν & εγώ εκεί - Στο Prime Grill: H Zωή τετ α τετ με τον άνδρα της, η Σιλβάνα Ράπτη, ο Μιχόπουλος, ο Πρετεντέρης και ο Κεδίκογλου

Μπήκα κατά τις 9, καλεσμένη από την κουμπάρα μου, την δημοσιογραφίνα Ειρήνη Σακελλάρη,  για ένα απλό, φιλικό, Σαββατιάτικο δείπνο. ''Ελα στο Prime Grill'' μου λέει. ''Μια σαλάτα και μια μπριζολίτσα θα φάμε''. ''Α, ωραία! ταιριάζει και με την δίαιτα που ξεκίνησα'' της απαντώ.

 Πού να φανταστώ ότι σε λίγο θα γινόταν το έλα να δείς μέσα στο - αρκετά λιτό είναι η αλήθεια - εστιατόριο του Νέου Ψυχικού. Με το που καθόμαστε, σκάει μύτη ο Σίμος Κεδίκογλου, με έναν γοητευτικό κύριο και μια εντυπωσιακή σέξι ξανθιά νεαρή ύπαρξη.

Πριν προλάβουμε να χαιρετίσουμε τον Σίμο ως παλιοί συνάδερφοι, εμφανίζεται μια άλλη παλιά συνάδελφος και μετέπειτα βουλευτής - ευρωβουλευτής, η Σιλβάνα Ράπτη. Αρχίζουν οι φιλικές κουβέντες ''Α! Και πόσο καιρό είχα να σε δω'' κλπ. Δεν είχαμε προλάβει να καθίσουμε και εμφανίζεται ο Γιάννης Πρετεντέρης. Το δείπνο αρχίζει να γίνεται πάρτι δημοσιογραφικό.

Να και η Σάντρα Πρετεντέρη, μας χαιρετά γεμάτη από πάνω ως κάτω με κόκκινο κρασί που μόλις της είχε ρίξει ο Γιάννης. Και ενώ ήδη υπήρχε πλήρης εκπροσώπηση από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, εμφανίζεται ο Θόδωρος Μιχόπουλος. Κατευθείαν η βραδιά είχε επιτέλους την κυβερνητική της πτυχή. Διακριτικά κάθισε εκ δεξιών μας ο παλιός συνάδερφος και εκπρόσωπος τύπου μέχρι πριν λίγο καιρό στο Μαξίμου με την όμορφη παρέα του. Και εκεί που η νύχτα έπεφτε ακόμα πιο βαθιά και ενώ ο Αλέξανδρος Κασσιμάτης, ο άλλος καλός συνάδερφος από τον Πρώτο Θέμα αποχωρούσε γιατί είχε δουλειά το πρωί, εμφανίζεται πίσω μου η μεγάλη σταρ, πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ασφαλώς όλοι γύρισαν να κοίταξαν προς το μέρος της, ουδείς όμως σηκώθηκε να την χαιρετήσει. Εξάλλου συνοδευόταν από τον εντυπωσιακό ντελικανή σύζυγο της, Απόστολο Μαντή. Η Ζωή με μαύρο παντελόνι και trois quarts σακάκι και με κρεμαστή κόκκινη τσάντα, κατευθύνθηκε προς το βάθος του restaurant σφυρίζοντας  αδιάφορα μπροστά από τον Θεόδωρο Μιχόπουλο. Το ζεύγος πήγε δίπλα στο μπαρ και δέχτηκε αμέσως τις περιποιήσεις όλου του προσωπικού. Η πρώην βουλευτής μετά από ένα ταραχώδες 8μηνο απόλαυσε ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο της...

Επιμέλεια - Φωτογραφίες: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ