Good news: Η Αθήνα της κρίσης, ο παράδεισος των σκέιτερ – "να γίνει το Ελληνικό πίστα σκέιτινγκ"

Οι σκέιτερ φορούν τα Rollerblade ρόλερ τους και εξερευνούν την Αθήνα, ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης και φθάνοντας μέχρι τον Φλοίσβο.

«Λόγω της κρίσης, η Αθήνα διαθέτει πολλούς εγκατελειμένους χώρους και κτίρια», αναφέρουν στο επεισόδιο 7 του βίντεο πρότζεκτ, CityExplorer, στο πλαίσιο του οποίου ο 26χρονος Jeremy Suarez από το Βέλγιο και ο 27χρονος Timmy v. Rixtel από την Ολλανδία εξερευνούν 7 αστικά κέντρα, συναντώντας φίλους και ανακαλύπτοντας τι έχουν να προσφέρουν.Κατά την εξερεύνηση της Αθήνας, οι σκέιτερ επισκέφθηκαν εκτός από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, το εγκατελειμμένο αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο αποτέλεσε ιδανικό χώρο για σκέιτινγκ.

 

Όπως αναφέρουν οι σκέιτερ, «δεδομένης της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, το πιθανότερο είναι το αεροδρόμιο να παραμείνει στην ίδια κατάσταση, χωρίς προοπτικές για το μέλλον. Αν όμως άνοιγε για τους σκέιτερ, ίσως η Ελλάδα να μπορούσε να έχει οικονομικό όφελος».Δείτε το βίντεο, στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, και τα πλάνα από το αεροδρόμιο...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ