Μετακόμιση.... τώρα για τον Αλέξη: Ο Τσίπρας φεύγει από το Μαξίμου λόγω ''έλλειψης λειτουργικότητας''

Το είχε πει το περασμένο Σάββατο σε συζήτηση με δημοσιογράφους πως το Μαξίμου είναι... μικρό και δεν τον χωράει. Γι’ αυτό και μια από τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα είναι να... μετακομίσει. 
 

Μάλιστα, η μετακόμιση αυτή απασχολούσε τους συνεργάτες του πρωθυπουργού ακόμη και από την ώρα που μεταδίδονταν τα εκλογικά αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής (20/09/2015), γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζεται άβολο, με μικρούς διαδρόμους, μη λειτουργικό. Και έτσι, το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει... νέο πρωθυπουργικό γραφείο. 

Η εισήγηση των στενών συνεργατών του κ. Τσίπρα είναι να βρεθεί λειτουργικό γραφείο και το Μαξίμου να χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία υψηλών προσώπων!

Την ίδια σκέψη, να μετακομίσει δηλαδή, είχε κάνει το 2009 και ο Γιώργος Παπανδρέου. Να φύγει, δηλαδή από το Μαξίμου. Τότε, οι συνεργάτες του είχαν βρει και τον χώρο που θα φιλοξενούσε το... νέο πρωθυπουργικό γραφείο: ήταν στον 6ο όροφο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με θέα και στον Εθνικό Κήπο. 

Έγινε και ανακαίνιση τότε αλλά ο Γ. Παπανδρέου δεν μετακόμισε ποτέ στα δυο χρόνια που πρόλαβε να μείνει στην πρωθυπουργία. Αντίθετα, άδειασαν δυο όροφο στο κτίριο και δημιουργήθηκε ένα επιτελείο γραφείο πρωθυπουργού, το οποίο αργότερα χρησιμοποίησε και ο Αντώνης Σαμαράς. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ