Καταγγελίες - Σοκ για άρρωστες σεξουαλικές διαστροφές του David Cameron

Πολλά ράμματα για τη γούνα του David Cameron φαίνεται πως είχαν δύο βιογράφοι. Πολλοί μάλιστα μιλούν για την πιο "πιπεράτη" βιογραφία των τελευταίων ετών.

Η ολέθρια κόντρα που χωρίζει τον Βρετανό πρωθυπουργό με τον μεγιστάνα ευεργέτη των Τόρις «γέννησε» την πιο εκρηκτική πολιτική βιογραφία της δεκαετίας, αναφέρει η Daily Mail σχετικά με το βιβλίο - βόμβα που έχει ήδη δημιουργήσει σάλο στη χώρα.

Στις σελίδες του περιλαμβάνονται απίστευτες αποκαλύψεις για τον Ντέιβιντ Κάμερον, έναν ηγέτη με ιδιαίτερα συντηρητικό προφίλ. Αυτές περιλαμβάνουν οικονομικά σκάνδαλα αλλά και ιστορίες για χρήση ναρκωτικών και συμμετοχή σε ιδιωτικές λέσχες όπου λάμβαναν χώρα «αλλόκοτα τελετουργικά και ακραίες σεξουαλικές πράξεις».

Το βιβλίο-δυναμίτης του Λόρδου Άσκροφτ, το οποίο πρόκειται να εκδοθεί τον επόμενο μήνα ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής του Κάμερον, από τα φοιτητικά του χρόνια στο Ήτον μέχρι την ανάδειξη του σε πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Μεταξύ των πιο σημαντικών αποκαλύψεων της συναρπαστικής αυτής βιογραφίας είναι τα εξής:

- Στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Κάμερον ήταν μέλος μίας λέσχης που είχε ως κύρια ασχολία το κάπνισμα μαριχουάνας και ήταν γνωστή με το όνομα Flam Club

- Στο σπίτι που ζούσε με τη γυναίκα του στο Λονδίνο γινόταν ελεύθερη χρήση κοκαΐνης

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός άνηκε, ως φοιτητής, σε μία «μυστική κοινότητα» που ειδικευόταν σε σεξουαλικά τελετουργικά

- Σύμφωνα με μία πηγή του συγγραφέα, κατά τη διάρκεια της τελετής μύησης του Κάμερον στην εν λόγω «αποκλειστική λέσχη», ο Βρετανός πολιτικός είχε βάλει τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού. Η ίδια πηγή λέει ότι διαθέτει φωτογραφικό υλικό που μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.

- Ο Λίντον Κρόσμπι, ο σύμβουλος που οδήγησε τον Κάμερον στην εκλογική νίκη, στην πραγματικότητα τον αντιπαθεί και τον αποκαλεί ιδιωτικά «κόπανο» και «σνομπ μ....κα».

Πέραν όμως από τις παραπάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και μία άλλη λεπτομέρεια που αποκαλύπτει ο Άσκροφτ σχετικά με το σκάνδαλο στο οποίο είχε εμπλακεί το 2010, όταν παραδέχτηκε ότι δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου για φορολογικούς λόγους, αλλά αντιθέτως θεωρούνταν «μη εδρεύων», κατηγορία που απαλλάσσει τους πλούσιους από την πληρωμή φόρων στη Βρετανία για τα κέρδη τους στο εξωτερικό.

Αν και ο Κάμερον είχε ισχυριστεί ότι πληροφορήθηκε το φορολογικό status του Ashcroft το 2010, το βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Βρετανός πολιτικός γνώριζε αυτήν την πληροφορία ήδη έναν χρόνο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο αλλά επέλεξε να σιωπήσει για να μην χάσει τη σημαντική οικονομική υποστήριξη του μεγιστάνα.

Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κάμερον αρνήθηκε σήμερα να σχολιάσει τις καυτές αποκαλύψεις του βιβλίου, παρά τον σάλο που έχει προκληθεί από την αναπαραγωγή των σοκαριστικών πληροφοριών από πλήθος τοπικών και διεθνών μέσων.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ