Βίντεο: Β. Θάνου: Ομαλά η διεξαγωγή των εκλογών

Οι εκλογές διεξάγονται ομαλά σε ολόκληρη τη χώρα, διαβεβαίωσε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα σε σχολείο στην περιοχή της Χαλκίδας.
 

Ερωτηθείσα σχετικά με το αν παρατηρούνται ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές σημείωσε ότι «ελλείψεις υπάρχουν πάντα, ωστόσο καλύπτονται κατά το πλείστον και δεν δημιουργούν πρόβλημα στην διεξαγωγή των εκλογών».
Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος θα είναι δυνατή λίγο μετά τις 9, καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων της επικράτειας.

Σε ό,τι αφορά στις έδρες που θα λάβουν τα κόμματα, η εικόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, οπότε υπολογίζεται ότι θα έχει ενσωματωθεί περίπου το 50% της επικράτειας.
Εάν ωστόσο μέχρι εκείνη την ώρα υπάρχουν κόμματα κοντά στο 3% και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα καταφέρουν να εισέλθουν στη Βουλή, σαφής εικόνα αναμένεται να διαμορφωθεί τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ