Σ. Θεοδωράκης: Μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα

Δεν  είμαστε δεκανίκι κανενός, διαμήνυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός», κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας λίγες ώρες πριν την κάλπη.

Διεκδικούμε εγγύηση θέσης για όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς, ώστε να μπορούν οι γονείς να βγουν στην αγορά εργασίας”, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ο κ. Θεοδωράκης περιέγραψε τρεις προϋποθέσεις για να συνεργαστεί με κάποιο από τα κόμματα: συμφωνία για δημιουργία θέσεων εργασίας, η σύγκρουση με τη διαφθορά και η επανάσταση για την Παιδεία. Υπογράμμισε δε ότι ετοιμάζει ένα δώρο για τον διοικητή της χώρας, μία ταμπέλα για την έχει στο γραφείο του να τη  βλέπει κάθε ημέρα και η οποία θα αναγράφει: 100.000 θέσεις εργασίας για τα επόμενα δέκα χρόνια. 

“Η διαφορά μας με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αυτοί έχουν ως κέντρο το κόμμα, ενώ εμείς τον άνθρωπο", δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης, πετώντας αιχμές προς τα παλαιά κόμματα, όπως τα χαρακτηρίζει και πρόσθεσε ότι “πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή κυβέρνηση που θα δώσει ευκαιρίες εργασίας στους νέους". 

Ναι, θέλουμε 10%, γιατί εμείς ξέρουμε πως μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα", δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι το Ποτάμι υπερασπίζεται ανοιχτή διακυβέρνηση: το δικαίωμα πολιτών και επιστημόνων να διεκδικήσουν μία θέση διακυβέρνησης". 

Ο μεγάλος στόχος, όπως δήλωσε,  είναι η ανάπτυξη με προστασία αυτών που τα έχουν χάσει όλα και  το Ποτάμι διεκδικεί  επιμήκυνση των επιδομάτων ανεργίας “Το Ποτάμι λέει: μπορούμε να πετύχουμε σχολικά γεύματα σε όλα τα σχολεία και γεύματα για όλους τους φτωχούς". Διεκδικούμε εγγύηση θέσης για όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς, ώστε να μπορούν οι γονείς να βγουν στην αγορά εργασίας", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Οι εφημερίδες ψήφισαν, τα κανάλια και τα συμφέροντα ψήφισαν. Την Κυριακή πρέπει να ψηφίσουν οι πολίτες”, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ