Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είμαι θετική στη διεκδίκηση της ηγεσίας της ΛΑΕ

Οι πολίτες ρώτησαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και εκείνη απάντησε στη διαδικτυακή συνέντευξη της υποψήφιας με τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, μέσω του twitter (#ask_Zoe).

Live εικόνα:

Στη διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τίτλο το γνωστό "Τι είπατε", η Πρόεδρος της Βουλής έβγαλε δύο σημαντικές ειδήσεις. 

Η πρώτη είδηση αφορά το μέλλον της μέσα στη Λαϊκή Ενότητα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος όταν θα υπάρξουν οι δημοκρατικές διαδικασίες στο πλαίσιο ενός συνεδρίου. 

Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε επίσης γνωστό πως η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος θα συνεδριάσει και μετά τις εκλογές και μάλιστα θα καλέσει και τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη έτσι ώστε να μιλήσει για το πώς έφτασε η προηγούμενη κυβέρνηση στο Μνημόνιο.

Φυσικά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως εκκάθαρισε όσους δεν έπεσαν θύματα του εκβιασμού των δανειστών, ενώ σημείωσε πως στο δημοψήφισμα ήταν η συμφωνία του Τσίπρα που απορρίφθηκε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ