Β. Μεϊμαράκης: «Δεν μάτωσε ο Τσίπρας, αλλά ο λαός - Η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη, όχι δραπέτη»

Την ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων την ερχόμενη Δευτέρα εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής σε εκδήλωση του τομέα γυναικών του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε χθες από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «μάτωσε για να φέρει κάτι καλό για τον λαό, ο αρχηγός της ΝΔ υπογράμμισε ότι δεν μάτωσε ο κ. Τσίπρας, αλλά οι συνταξιούχοι και ο λαός.

«Ένα μνημόνιο θα σκίσουμε εμείς και θα είναι ο νόμος του Κατρούγκαλου», είπε ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι ο νόμος αυτός δεν θα υπάρχει από την Δευτέρα και στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε πως η ψήφος της Κυριακής είναι κρίσιμη, γι' αυτό και όπως τόνισε, πρέπει να είναι χρήσιμη.

«Η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη, όχι δραπέτη», πρόσθεσε και διερωτήθηκε: «Πώς γίνεται να ζητά δεύτερη ευκαιρία εκείνος που έπαιξε την χώρα στα ζάρια;».

Μεταξύ άλλων και στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Μεϊμαράκης εξήγησε ότι ήθελε η τελευταία συνάντηση της προεκλογικής του μάχης να είναι με τις γυναίκες, για τις οποίες όπως είπε, «κάτι ξέρει», αφού ζει με τις δύο κόρες του, τις δύο αδερφές του, την πεθερά του και την γυναίκα του η οποία, όπως εξήγησε, τον στηρίζει πολύ.

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, οι γυναίκες αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το πετυχαίνουν, ενώ απευθυνόμενες σε όσες βρέθηκαν στην εκδήλωση είπε: «Το νοικοκύρεμα όπως εσείς το διδάσκετε είναι το κλειδί για να ανοίξουμε την πόρτα για το μέλλον της πατρίδας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ