Το ξέσπασμα της καλλονής Tyra Banks: Σταματήστε να με ρωτάτε γιατί δεν κάνω παιδί - Δεν μπορώ (Bίντεο)

Υπήρξε ένα από τα πιο πετυχημένα και όμορφα μοντέλα όλων των εποχών. Εχει υπάρξει επίσης πετυχημένη παρουσιάστρια με αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ με τεράστια επιτυχία έκανε και το πέρασμά της από τον κόσμο των επιχειρήσεων, αφού διευθύνει όχι μία, αλλά δύο τεράστιες εταιρείες. 

Υπάρχει, όμως, ένας ρόλος που εξακολουθεί να ονειρεύεται. Αυτόν της μητέρας. 

«Οταν έκλεισα τα 40, το μόνο πράγμα για το οποίο δεν ήμουν χαρούμενη ήταν ότι δεν είχα παιδιά», εξομολογήθηκε η Τάιρα Μπανκς μιλώντας στο People και πρόσθεσε: «Γαμώτο, το ρολόι μου χτυπούσε». 

Οπως η ίδια λέει, πάντα ήθελε να κάνει παιδιά αλλά πάντα το ανέβαλε. «Από τότε που ήμουν 24 χρόνων, συνήθιζα να λέω κάθε χρόνο: ''Τέλος, σε τρία χρόνια θα κάνω παιδί''. Το έλεγα, το ξαναέλεγα... Είμαι επιχειρηματίας, δεν δουλεύω για κάποιον άλλον, γι' αυτό πρέπει να κάνω τα πάντα μόνη μου. Και κάπως έτσι η ζωή περνούσε, προσπαθώντας να βρω τον χρόνο για να κάνω παιδί», εξηγεί. 

«Και όταν πιστεύεις ότι βρήκες χρόνο, λες ΟΚ, είμαι έτοιμη να το κάνω, τότε διαπιστώνεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο», συνεχίζει η Μπανκς και αποκαλύπτει ότι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετές προσπάθειες για εξωσωματική γονιμοποίηση. «Από αυτή τη διαδικασία έχω κάποιες καθόλου ευχάριστες στιγμές. Ηταν τραυματικές στιγμές. Είναι δύσκολη μια εγκυμοσύνη όσο μεγαλώνει μια γυναίκα. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί μόνο του» συνεχίζει την εξομολόγησή της η καλλονή 41χρονη και καταλήγει: «Ελπίζω να κάνω παιδιά. Δεν θέλω ένα παιδί, θέλω μια γέννα. Και θα 'θελα να είμαι ο τύπος της μητέρας στην οποία απευθύνονται τα παιδιά της για το οτιδήποτε». 

 
Στο θέμα, όμως, αυτό, αναφέρθηκε η Τάιρα Μπανκς και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν με αφορμή την ιστορία της καλεσμένης της Κρίστι Τέιγκεν αναφέρθηκε ξανά στο δικό της πρόβλημα, ξεσπώντας, μάλιστα, στο τέλος, και σε κλάματα. «Αισθάνομαι ότι είμαστε ιδιαίτερα σκληροί ο ένας με τον άλλον. Εχω κουραστεί τόσο να βλέπω στους λογαριασμούς μου στα social media μηνύματα του τύπου ''γιατί δεν έχετε κάνει παιδιά;''. Δεν ξέρετε. Δεν έχετε ιδέα τι περνάω»...

Πηγή: today.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ