Η Ζωή έκανε την έκπληξη: Δείτε την να τραγουδάει το Bella Ciao στην Ομόνοια

Εναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να κλείσει τη χθεσινή προεκλογική ομιλία της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια: τραγουδώντας μαζί με τους συνυποψήφιους της το Bella Ciao.

 

Όπως διακρίνεται και στο βίντεο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ιδιαίτερο πάθος έδινε τον ρυθμό στο πλήθος ενώ τραγούδισε μαζί τους το γνωστό άσμα.
Νωρίτερα, η κεντρική ομιλήτρια της συγκέντρωσης της Λαϊκής Ενότητας μόλις ανέβηκε στο βήμα, ρώτησε τους πολίτες εάν θα πρέπει να πληρωθεί το χρέος για να λάβει την ομόφωνη απάντησης από το συγκεντρωμένο πλήθος: ΟΧΙ. Τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σατιρίζοντας τον εαυτό της και γελώντας τους είπε: «Τι είπατε;», τη γνωστή φράση από τον τηλεοπτικό της καβγά με τη Σία Κοσιώνη.

Όσο εκείνη ρωτούσε «τι είπατε» ο κόσμος από κάτω φώναζε «ΟΧΙ».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. «Στο δίλημμα μνημόνιο ή δημοκρατία. Απαντάμε: Δημοκρατία. Στο δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία. Απαντάμε: Δημοκρατία» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και εκτίμησε ότι «ο λαός δεν θα δεχθεί να τον σκοτώνουν για το καλό του».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ