Πέτρος Κωστόπουλος σε μεγάλα κέφια: Πώς με κόβετε για ζιγκολό γηραιών και πλούσιων κυριών;

''Είχαμε βάλει σκοπό με το φίλο μου το Νεκτάριο (που έχει το Albion και τη Φτελιά στη Μύκονο), να βρούμε μια άσχημη, χοντρή και ζάμπλουτη Αμερικάνα να ξαναπαντρευτούμε και να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα. Αυτός πήρε άδεια κι απ' τη γυναίκα του. 

Ονομάσαμε αυτό το φιλανθρωπικό κίνημα, που θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα, η ΑΠΟΧΗ, με τον τόνο στο όμικρον. Όπως ψαρεύουν ζαργάνες. Μια μέρα τσακωθήκαμε για μια χοντρή Αμερικάνα, όπου η γάμπα της ήταν σαν μπουρί σόμπας, με κέρδισε στο νήμα ο Νεκτάριος αλλά απεδείχθη φλόμπα η δουλειά! Φαινόταν πλούσια, αλλά ήταν άφραγκη.

Είπαμε του χρόνου να ενεργοποιήσουμε το Κίνημα από τον Ιούνιο. Θα έχουμε κι άλλα κονέ τώρα, γιατί ο Νεκτάριος ανοίγει σε δυο μήνες μαγαζί στο Μαϊάμι. Μπορούμε να προσφέρουμε στη χώρα, γιατί δεν χρειάζεται να παντρευτούμε κιόλας. Θα εισάγουμε συνάλλαγμα και θα αλλάζουμε στόχο. Τι άλλη δουλειά να κάνεις; Με τον Τσίπρα και τις εκλογές που έχουμε, έχει στεγνώσει η πιάτσα. Αντί να γίνονται δουλειές κλείνουν. Η διαφήμιση έχει πάει στο μηδέν. Το απόλυτο μηδέν. Πείνα στην τηλεόραση, σε λίγο θα σου ζητάνε και λεφτά για να κάνεις εκπομπή. Το ίδιο και στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο. Οπότε... όλοι ΑΠΟΧΗ, σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στο Κίνημα με το σύνθημα του Σταμάτη του Γαρδέλη «Καμ γουιθ μι για να την βρεις, θα γλεντήσουμε τουγκέδερ, η ανάμνηση απ΄τη Γκρις θα σου μείνει για φορέβερ''.

Ναι, όλα αυτά που διαβάσατε παραπάνω είναι ένα κομμάτι από τα όσα έζησε, σκέφτηκε και έγραψε με τον δικό του τρόπο και με δόση χιούμορ και ειρωνείας ο Πέτρος Κωστόπουλος στο blog του. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ