Αυτός ο πατέρας έχει ξοδέψει σχεδόν μισό εκατομμύριο λίρες για ταξίδια στο εξωτερικό για να δει το γιο του

Ο Stuart Whipps, είναι ίσως ο πιο αφοσιωμένος πατέρας της Βρετανίας, αφού έχει ξοδέψει σχεδόν μισό εκατομμύριο λίρες για ταξίδια στο εξωτερικό, προκειμένου να δει τον γιο του να μεγαλώνει. 

Ο 37χρονος τραπεζικός επενδυτής από το Ρέντινγκ πετάει στην Κύπρο κάθε δεκαπέντε ημέρες τα τελευταία επτά χρόνια για να δει τον εννέα ετών γιο του Τσάρλι, μετά την απόφαση της Ελληνοκύπριας πρώην συζύγου του να μετακομίσει εκεί. Ο Stuart υπολογίζει συνολικά ότι έχει ξοδέψει περισσότερες από 450.000 £ σε αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, καθώς και νομικά έξοδα για την αποτυχημένη μάχη του να τον φέρει πάλι στη Βρετανία. 
Έχει καταβάλλει επίσης το ποσό των 150.000 £ για διατροφή στην πρώην σύζυγό του Chr. Faulla, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο το 2008, όταν ο Τσάρλι ήταν μόλις δύο ετών.  

Ο Stuart που δούλευε 20 ώρες την ημέρα σε εταιρεία συμβούλων IT, μεταπήδησε στις επενδύσεις ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να επισκέπτεται τον γιο του. Έχει κάνει περισσότερα από 190 ταξίδια στην Κύπρο, κάθε ένα από τα οποία κοστίζει περίπου 2000 £.   «Το μόνο που θέλω είναι να είμαι μέρος της ζωής του γιου μου» είπε ο αφοσιωμένος πατέρας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ