Κ. Χατζηδάκης: Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με τα πειράματα της δραχμής

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
 

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, σε αυτήν την πραγματικά εξαιρετικά κρίσιμη διεθνή οικονομική συγκυρία, «η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με τα πειράματα της δραχμής, ή με πολιτικούς που είναι σε βέρτιγκο και σε σύγχυση».
Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι η χώρα θα πάει μπροστά με την Ευρώπη και με κοινή λογική.
Εν όψει των εκλογών, ανέφερε επίσης ότι η Ν.Δ. αγωνίζεται για τη νίκη, και όσοι βγάζουν πρόωρα συμπεράσματα είναι πολύ πιθανό να διαψευστούν.
«Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζουν στους Έλληνες φορολογούμενους και εμείς θα μιλήσουμε με ξεκάθαρες προγραμματικές θέσεις που θα δίνουν ελπίδα», συμπλήρωσε.


Αισιόδοξος εν όψει των εκλογών εμφανίστηκε σε δηλώσεις του και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Η Ν.Δ., με πρωτοφανή συσπείρωση θα δώσει με επιτυχία και αισιοδοξία τον εκλογικό αγώνα, με στόχο να είναι πρώτο κόμμα και να πάρει το μπόνους των 50 εδρών», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης. 
«Ο λαός δεν θα επιλέξει τον άπειρο και λίγο κ. Τσίπρα, να διαχειριστεί άλλη μια φορά μια τόσο δύσκολη συγκυρία», πρόσθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ.
Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. διήρκεσε τρεις ώρες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ