Απέρριψε την πρόταση του Μεϊμαράκη ο Θεοδωράκης: Αδύνατη η κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή (Βίντεο)

Είναι αδύνατη η κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση συνεργασίας και όπως σημείωσε, με την ψήφο του λαού τα κόμματα πρέπει να βρουν τη «σωστή κυβέρνηση» για την χώρα.

Ο κ.  Θεοδωράκης υπογράμμισε πως το Ποτάμι είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές πρέπει να κάνει προσπάθεια να βελτιώσει τα πράγματα στην Ελλάδα και να μην τα αφήσει να κατρακυλήσουν κι άλλο.

Παράλληλα, αν και ανέφερε πως οι εκλογές θα μπορούσαν να αποφευχθούν, την ίδια ώρα είπε πως ο ίδιος είναι υπέρ του να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, αλλά με σεβασμό στους συνταγματικούς κανόνες και διαδικασίες.  

Το τετ-α-τετ Θεοδωράκη Μεϊμαράκη έγινε στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του κ. Θεοδωράκη στη Βουλή, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα συναντηθεί αύριο Σάββατο στις 12:00 με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ