Ο Δραγασάκης απαντά στην πρόταση Μεϊμαράκη μέσω facebook: Μη με εμπλέκεις σε ρόλους που δεν μπορώ να αποδεχτώ

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποφάσισε να απαντήσει ο Γιάννης Δραγασάκης στην πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναλάβει πρωθυπουργός κυβέρνησης εθνικής ενότητας, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε τον κ. Μεϊμαράκη αλλά απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτό, τονίζοντας πως η πρόταση του αρχηγού της ΝΔ, υπηρετεί «κάποιους στόχους τακτικής» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Μάλιστα, παρακάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη, στο όνομα της αμοιβαίας εκτίμησης που έχουν, να μην τον εμπλέκει σε ρόλους και σχέδια που και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδεχτεί.

Η ανάρτηση του κ. Δραγασάκη στο Facebook

Συγκεκριμένα, ο κ. Δραγασάκης έγραψε: «Ευχαριστώ τον κ. Μεϊμαράκη για την πρότασή του. Κατανοώ ότι αυτή υπηρετεί κάποιους στόχους τακτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα ήθελα όμως να τον παρακαλέσω, στο όνομα της αμοιβαίας εκτίμησής μας, να μη με εμπλέκει σε ρόλους και σχέδια που και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αποδεχτώ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ