Η 4χρονη που παίρνει καθημερινά βιάγκρα: Να από τι πάσχει η μικρούλα

Ένα φάρμακο που έχουμε κατ' εξοχήν συνδέσει με τη στυτική δυσλειτουργία είναι αναγκαίο για να μη σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος στο σώμα της.
 

Η Cerys γεννήθηκε με πολλαπλές καρδιακές διαταραχές, χωρίς σπλήνα και με στομαχικές και γαστρεντερικές διαταραχές. Οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι είχε 50% πιθανότητες να επιβιώσει μέχρι τα 18.
Όμως η καθημερινή λήψη βιάγκρα έχει βοηθήσει ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της, καθώς χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματός της.
Η μητέρα του κοριτσιού δηλώνει πως εξεπλάγην όταν οι γιατροί είπαν πως θα συνταγογραφήσουν το βιάγκρα στην κόρη της, όμως το φάρμακο της έχει σώσει τη ζωή.


Το βιάγκρα κρατά την Cerys στη ζωή εδώ και τέσσερα χρόνια και τώρα είναι αρκετά καλά ώστε να μπορέσει να υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο. Μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε επεμβάσεις, τρεις ανοιχτής καρδιάς και δύο στο στομάχι, και θα χρειαστούν και άλλες για να παραμείνει ζωντανή, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail.
Η απόφαση των γιατρών να χορηγήσουν στην 4χρονη το γνωστό μπλε χαπάκι δεν είναι παράλογη από ιατρικής άποψης. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι το βιάγκρα αρχικά παρασκευάστηκε ως φάρμακο για την υπέρταση και τα καρδιαγγειακά. Εξελίχθηκε στο πιο δημοφιλές φάρμακο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας εντελώς τυχαία, όταν παρατηρήθηκε στο πλαίσιο των σχετικών κλινικών δοκιμών ότι η στύση αποτέλεσε «παρενέργεια» για τους άνδρες συμμετέχοντες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ