Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Ξαφνική εμφάνιση της Ντέλιας Βελκουλέσκου με το πουκάμισο του Βαρουφάκη - Τι «μήνυμα» στέλνει;

Τι ήθελε να πει η Ντέλια Βελκουλέσκου, φορώντας το εμβληματικό patchwork print πουκάμισο που συμβολίζει τον αντικομφορμισμό και την επαναστατικότητα του πρώην υπουργού οικονομικών και σχεδιαστή του Plan B της χώρας;

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της δανειακής σύμβασης από τη Βουλή, η Ντέλια Βελκουλέσκου, αποφάσισε να ντυθεί Γιάνης Βαρουφάκης! Πρόκειται για σύμπτωση ή προσπαθεί να προκαλέσει ειρωνευόμενη τον συμβολισμό του ρούχου;

Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης από το ΜΟΥΦΑNET στο protagon.gr

Οι πολιτικοί αναλυτές πάντως, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν την αινιγματική «πουκαμισοφορία» της Ρουμάνας, παραμένουν διχασμένοι: Άλλοι ισχυρίζονται ότι προσπαθεί να διακωμωδήσει όσους ψήφισαν «όχι» στο νέο μνημόνιο. Ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ότι η παραμονή της στη χώρα μας, έχει αρχίσει να της προσδίδει ένα πιο «μποέμικο» στυλ. 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης πάντως, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, διέψευσε ότι έχει συναντήσει την Ντέλια Βελκουλέσκου διαλύοντας κάθε υποψία ότι πρόκειται για το δικό του πουκάμισο που της το χάρισε.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ