Σταύρος Θεοδωράκης: Κακομαθημένο παιδί η Ζωή - Να γίνει η Διάσκεψη των Προέδρων χωρίς αυτή

Ο κ. Θεοδωράκης σε ανάρτηση στο λογαριασμό του Ποταμιού στο facebook έκανε λόγο για «κακομαθημένα παιδιά που θέλουν πάντα να περνάει το δικό τους. Μερικές φορές το πληρώνει ολόκληρη η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα».

 

Παράληλλα, ζητά να συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων χωρίς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας πως αυτό «θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα».

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Τα κακομαθημένα
Οι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνάει το δικό τους. Μερικές φορές το πληρώνει η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα. Ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται πάντα γύρω από αυτά. Μικρά τσίριζαν στο πάτωμα μέχρι να τους γίνει το χατίρι. Τώρα τσιρίζουν στ' αυτιά μας («εγώ είμαι η εξουσία» – «εγώ είμαι η εξουσία»). Το θέμα είναι να μπορείς να εντοπίζεις τα κακομαθημένα πριν τους αναθέσεις ρόλους που θα σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο και θα δυναμιτίσουν τη ζωή των άλλων. Στην Αγία Βαρβάρα που μεγάλωσα δεν υπήρχαν πολλά κακομαθημένα παιδιά γι' αυτό ίσως μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε εύκολα. Αλίμονο σε αυτούς που δεν τα ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.
Επί του πρακτέου: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να συνέλθει η κυρία Κωνσταντοπούλου από το τζετ λάγκ που της προκάλεσε η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα. Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα.
ΣΘ
12.8.15»

Σημειώνεται ότι σήμερα στη μία το μεσημέρι ο επικεφαλής του Ποταμιού θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ το απόγευμα, ο Σταύρος Θεοδωράκης συγκαλεί τα κομματικά όργανα για να αποφασίσουν για τη «γραμμή» του Ποταμιού εντός της Βουλής κατά την αυριανή δύσκολη μέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ