Άδωνις κατά Κουρουμπλή: Έστειλε ισοδύναμα 140 εκατ. για το 5ευρο που φέρνει ετησίως 19 εκατ. €

Μύδρους κατά του υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Αφορμή για τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποήσε ο κ. Γεωργιάδης για τον υπουργό Υγείας, ήταν οι δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι οι δανειστές ζήτησαν την επαναφορά του εισιτηρίου των πέντε ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία, το οποίο κατήργησε η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει αντιπροτείνει ισοδύναμα μέτρα ύψους 140 εκατ. ευρώ, εκφράζοντας την προθεσή του να μην επιστρέψει το εισιτήριο των πέντε ευρώ και επισημαίνοντας ότι εκτός των άλλων αρνητικών συνεπειών στις τσέπες των ασθενών, το διοικητικό κόστος μίας τέτοιας διαδικασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο.


«Η διαχειριστική ανεπάρκεια-ασχετοσύνη του κ. Κουρουμπλή δεν έχει προηγούμενο, έστειλε "ισοδύναμα" 140εκατ.Euro ευρώ για το 5Euro που φέρνει ετησίως 19εκατ.Euro» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Κατήργησε το 5Euro στα Ν/Σ, επέτρεψε την εμπορική ονομασία στην συνταγογράφηση, άλλαξε τον νόμο για τους Διοικητές. Του τα καταργούν και τα τρία» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ