4+1 λόγοι που ο ύπνος θρέφει το σεξ - Μάθε τους και πέσε στο κρεβάτι!

Είναι φορές που ο ύπνος φαντάζει η απόλυτη φαντασίωση και το απόλυτο αφροδισιακό...

1. Διατηρεί την ενέργειας σου
Ζευγάρια που δεν κοιμούνται αρκετά, τείνουν να έχουν περισσότερους καβγάδες ενώ όσοι κοιμούνται επαρκώς τείνουν να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά κάθε σύγκρουση. Ο ύπνος διατηρεί σε μια αρμονία τα συναισθήματα σου και εξισορροπεί τις ορμόνες και την λίμπιντο σου - άρα καλύτερο σεξ.

2. Κερδίζεις χρόνια ζωής
Έρευνες έχουν δείξει ότι ο σωστός ύπνος μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων αλλά και γενικά διασφαλίζει καλή υγεία - και όσο ζεις, ερωτοτροπείς!

3. Ενισχύεις την μνήμη σου
Ο ύπνος είναι η μοναδική ευκαιρία του εγκεφάλου μας να ξεκουραστεί και αν ανακτήσει τις δυνάμεις του, μεταξύ των οποίων και τη μνήμη - έτσι θα θυμάσαι τι ωραία που πέρασες την τελευταία φορά!;

4. Σε αδυνατίζει
Ο ύπνος ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου και επιπλέον όσο κοιμάσαι δεν τρως! Άρα η σιλουέτα σου γίνεται όλο και καλύτερη. Εσύ νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ο σύντροφος σου νιώθει μεγαλύτερη έλξη - άρα, περισσότερο σεξ.

5. Σου φτιάχνει τη μέρα  
Ο βαθύς, ήσυχος ύπνος σε ξεκουράζει και ξυπνάς με ανανεωμένη διάθεση και ερωτική επιθυμία. Άλλωστε, η τεστοστερόνη αναπαράγεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο καλύτερος συνδυασμός για να ξεκινήσει η μέρα σας άψογα: ξεκούραση και σεξ! Άδραξε την ημέρα σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ