Γεροβασίλη: Σαφές το ρήγμα, θα ακολουθηθούν συλλογικές διαδικασίες - Μητρόπουλος: Να μην γίνουν διώξεις

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής, τα ξημερώματα της Πέμπτης, για το πακέτο των μέτρων, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε πως «το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές» και πρόσθεσε πως «θα ακολουθηθούν οι οι προβλεπόμενες συνολικές διαδικασίες προκειμένου να λυθεί το ζήτημα»

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεροβασίλη σχολίασε πως πλέον το βλέμμα της κυβέρνησης είναι στραμμένο στη διαπραγματευτική προσπάθεια, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με τους δανειστές.

Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης στο εξής είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η διαπλοκή, η ανθρωπιστική κρίση, το θέμα της αναθέρμανσης της οικονομίας, όπως και η ανασύσταση του πολιτικού συστήματος.

Όσον αφορά στις «απώλειες» που κατέγραψε το κυβερνητικό σχήμα στην ψηφοφορία, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε πως «το ρήγμα είναι σαφές» για να προσθέσει πως «θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες συνολικές διαδικασίες προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα». «Το πολιτικό πρόβλημα ήταν και παραμένει το ίδιο» συμπλήρωσε η ίδια.
Μητρόπουλος: Παγιώνεται το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ό κ. Μητρόπουλος σχολίασε πως «παγιώνεται ένα ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει ο πρόεδρος να το αντιμετωπίσει άμεσα. Δεν πρέπει να αφήσουμε το χρόνο να το παγιώσει οριστικά», είπε. 

«Πρέπει να αντιμετωπιστεί», υπογράμμισε, «με σοφή διαχείριση από τον κ. Τσίπρα, χωρίς πειθαρχικές διώξεις και μέσα σε πνεύμα συνεννόησης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ