Καιρός για μπάνιο ακόμα και στα μέσα της εβδομάδας – Με τον υδράργυρο να δείχνει 35 βαθμούς σήμερα

Αίθριος σε ολόκληρη την χώρα και σήμερα ο καιρός. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα θα βρίσκεται σε μικρή πτώση, ιδιαίτερα στα ανατολικά.

Αττική: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία – Θράκη: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34  βαθμούς Κελσίου.
Νησιά του Ιονίου – Ήπειρος, Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία – Ανατολική Στερεά – Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησος: Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4  και στα ανατολικά και νότια 5 με 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη: Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 27 και τοπικά στην Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάννησα: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Video: weather.gr 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ