Αποκάλυψη: 2000 αιτήσεις για κάρτες από συνταξιούχους σε 4 μέρες μόνο στην Καλλιθέα

Ομαλά γίνεται από το πρωί η καταβολή στους συνταξιούχους του δεύτερου 120ευρου στις περισσότερες τράπεζες, καθώς οι περισσότεροι προσήλθαν μαζικά την προηγούμενη εβδομάδα. 

Ουρές συνταξιούχων δεν καταγράφονται  έξω από τις τράπεζες και περιορίζονται μόνο στα μηχανήματα ανάληψης ΑΤΜ. Στο κεντρικό κατάστημα της Καλιθέας, επι της Βείκου, προσήλθαν πολλοί συνταξιούχοι για το τρίτο μέρος του 120ευρου αλλά τελικά ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους ότι μέχρι να λάβουν νεότερη ειδοποίηση από το υπουργείο Οικονομικών δεν δύναται να τους το καταβάλλουν.

Ορισμένοι άλλοι περιορίστηκαν στην συμπλήρωση αίτησης για χορήγηση καρτών ανάληψης από τα μηχανήματα ΑΤΜ της τράπεζας ενώ κάποιοι έξ´ αυτών ήρθαν στην τράπεζα για να ρωτήσουν "γιατί δεν τους απεστάλη η κάρτα ταχυδρομικώς όταν έχει περάσει μια εβδομάδα από την κατάθεση της αιτησής τους".

Ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής Τραπέζης ,στην Καλιθεα, Ελευθέριος Καραμπότσης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, επισήμανε ότι λόγω του φόρτου εργασίας έχει καθυστερήσει να τους αποσταλεί η κάρτα αποκαλύπτοντας ότι μόνο τις τελευταίες 4 μέρες έχουν κατατεθεί από τους συνταξιούχους 2.000 αιτήςεις στο υποκατάστημα του για την χορήγηση καρτών ανάληψης.

Reportz: Κώστας Κορέλης 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ