Κim Kardashian για τον σύντροφο της, Kanye West: «Ζούμε διαφορετικές ζωές»

Μπορεί στην Κim Kardashian να αρέσει να εκθέτει την προσωπική της ζωή αλλά από ότι φαίνεται ο φίλος της δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη.


Μπορεί στην Κim Kardashian να αρέσει να εκθέτει την προσωπική της ζωή αλλά από ότι φαίνεται ο φίλος της δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη. Η διάσημη τηλεπερσόνα μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό magazine παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο Kanye West διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή με εντελώς διαφορετικό τρόπο.


«Από τότε που έμεινα έγκυος ζω σαν... ερημίτης και δεν εκθέτω την προσωπική μου ζωή όπως πριν. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλειστώ στον εαυτό μου όταν γεννηθεί το παιδί μου. Θα επιθυμούσα βέβαια να σεβαστούν την ιδιώτικότητα μου, του παιδιού μου και του συντρόφου μου» είπε η Kim και πρόσθεσε για τον West: «Ζούμε διαφορετικές ζωές, αλλά εμένα μου αρέσει να είμαι ανοιχτή. Πάντα έτσι ήμουν. Αυτό δεν θα αλλάξει, γιατί έτσι είμαι εγώ».

Πάντως η μέλλουσα μαμά έδειξε προβληματισμένη για το αν θα πρέπει το παιδί της να έχει δημοσιότητα. «Πραγματικά αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί και το σκέφτομαι». είπε χαρακστηριστικά και εξήγησε ότι οι μικρότερες αδερφές της, η 17χρονη Kendall και η 15χρονη Kylie αποτελούν για εκείνη έμπνευση.

«Οι μικρές μου αδερφές μεγάλωσαν τόσο γρήγορα και τώρα είναι το στηριγμά μου», κατέληξε η Kim. Ο διάσημος ράπερ που έχει εμφανιστεί λίγες φορές στο σόου «Keeping Up With the Kardashians» από ότι φαίνεται θέλει να μείνει off... camera!













Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ