Ο "γνωστός" Πωλ Τόμσεν βοήθησε στην συγγραφή της νέας Ελληνικής Πρότασης - Τι ακριβώς έκανε

Όπως αφήνει να διαρρεύσει ο Πολ Τόμσεν ο νέος υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε και έλαβε την εμπειρη ματιά του " αρχηγού" της παλιάς Τρόικας για να εκπονήσει το νέομνημόνιο- πρόταση προς τους δανειστές 
 
Έτσι εκτός των Γάλλων που επίσης παρείχαν την "τεχνική βοήθεια" τους και ο  ''μισητός" κύριος Τόμσεν εμφανίστηκε χρήσιμος στον μετριοπαθή κύριο Τσακαλώτο . Μένει να δουπμε αν το φροντιστήριο ήταν χρήσιμο.
 
Η Κριστίν Λαγκάρντ παρά την απόσταση που εδειξε ότι κρατά  για τα τεκταινόμενα με την Ελλάδα είχε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κομισιόν  ενώ από τον  Μάριο Ντράγκι ζήτησε να τηρηθεί η " προτεραιότητα " του ΔΝΤ ως προς την αποπληρωμή αφού ως γνωστόν  υπάρχει σε εκκρεμότητα  η ληξιπρόθεσμη οφειλή της Ελλάδας προς το ΔΝΤ ύψους 1,6 δισ. ευρώ.
 
Και η Bild στο ίδιο μήκος κύματος
 
Δημοσίευμα της Bild υποστηρίζει πως η Τρόικα είναι αυτή που έγραψε την ελληνική πρόταση για δάνειο από τον ESM.
 
«Πληροφορίες της Bild αναφέρουν πως η προσφορά που έχει στείλει ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες και στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, προέρχεται από τους ειδικούς των πιστωτών της Τρόικας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)!», σημειώνει δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ