Ειλικρινής χωρίς υπερμεγέθες εγώ ο Τσακαλώτος - Τι αποκαλύπτουν οι γραφολόγοι για τον χαρακτήρα του

Politico: Ο  Ευκλείδης Τσακαλώτος αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του,αλλά επειδή είναι χαμηλών τόνων και σεμνός ίσως του λείπει η ικανότητα της πειθούς.  Τουλάχιστον αυτή είναι η αξιολόγηση  των ειδικών γραφολόγων που μελέτησαν το γραφικό του χαρακτήρα.
 
Χρειαζόμαστε την υπογραφή του λένε οι γραφολόγοι για ακρίβεια
 
Ο κ. Τσακαλώτος, στην πρώτη του εμφάνιση στο Eurogroup με το ρόλο του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, την Τρίτη, αποκάλυψε άθελά του τις σημειώσεις του, με τους φωτογράφους να μην χάνουν την ευκαιρία. Το Politico ζήτησε από γραφολόγους να εξετάσουν το γραφικό χαρακτήρα του κ. Τσακαλώτου και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
 
Οι αναλυτές βέβαια επεσήμαναν ότι με αυτό το δείγμα μπορούν να κάνουν μόνο μία επιφανειακή ανάλυση, καθώς για κάτι σε βάθος θα απαιτούνταν το δείγμα υπογραφής αλλά και μία εικόνα μεγαλύτερης ανάλυσης, στην οποία θα φαίνονταν περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο που γράφει ο υπουργός. Η εκπρόσωπος του κ. Τσακαλώτου αρνήθηκε να δώσει δείγμα υπογραφής του υπουργού και απάντησε ότι ήταν «έκπληκτη» με το αίτημα.
 
 Του λείπει η αυτοπεποίθηση , δεν έχει υπερμεγέθες εγώ - λογικός & ειλικρινής 
 
«Είναι λογικός, αλλά χωρίς μεγάλο όραμα ή μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του», συμπέρανε ο Πατ Σπίγκελ, πρόεδρος της Αμερικανικής Κοινότητας Επαγγελματιών Γραφολόγων.
 
«Φαίνεται σαν άνθρωπος χωρίς υπερμέγεθες εγώ, κάτι που θα επηρέαζε τη λήψη λογικών αποφάσεων», πρόσθεσε. «Κοινωνικά είναι συγκρατημένος και φαίνεται αμήχανος. Δεν έχει δυναμικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν κυρίως οι άνδρες οι οποίοι μπορούν να πείσουν τους άλλους, να πουλήσουν ή να επηρεάσουν τις ιδέες άλλων».
 
Ο κ. Τσακαλώτος είναι αξιόπιστος, σχολαστικός άνθρωπος, συμπέρανε η Μαρί Τερέζ Κριστιάν, κορυφαία Βελγίδα γραφολόγος, αφού μελέτησε τις σημειώσεις του. «Φαίνεται αρκετά σταθερός και ειλικρινής, αν και δεν είχα δείγμα της υπογραφής του. Σύμφωνα με το έγγραφο του, είναι αξιόπιστος, με καλές αναλυτικές ικανότητες και ισχυρά ανθεκτικές αξίες», πρόσθεσε. Ο νέος  υπουργός Οικονομικών «θα παρατηρήσει το περιβάλλον, προσπαθώντας να αντιληφθεί τη διάθεση και μόλις νιώσει σίγουρος, θα επικοινωνήσει. Οταν μιλάει, το κάνει συνοπτικά, με ακρίβεια και μελετημένα. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από εκείνον».
 
Μάργκαρετ Γουάιτ: «Δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει , είναι ανεξάρτητο & σκεπτόμενο άτομο  προσθέτει η γραφολόγος που είναι μία εκ των ιδρυτικών μελών του  Βρετανικού ινστιτούτου. «Εχει την τάση να δίνει έμφαση σε λάθος πράγματα, όταν έχει σημασία, κάτι που είναι ατυχές, καθώς η συνολική σκέψη του είναι αξιόλογη και λεπτομερώς σωστή. Είναι ήρεμα αποφασισμένος όμως για να στείλει το μήνυμά του και θα υποστηρίξει την άποψή του πιο πεισματικά» 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ