Σάλος στη Ρωσία μετά τον δεύτερο τραγικό θάνατο 21χρονης από selfie: Το μοιραίο κλικ στην γέφυρα‏

Η μόδα φέτος επιβάλλει... selfie! Selfie στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, στο βουνό, στη θάλασσα, μόνοι ή με παρέα. Όσο δε πιο πρωτότυπη είναι, τόσο το καλύτερο. 

Δεν είναι λίγες οι φορές όμως που βλέπουμε selfie σε ιδιαίτερα μέρη αλλά συνάμα επικίνδυνα.

Μια πρωτότυπη selfie θέλησε να βγάλει και μια 21χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια μαζί με την παρέα της. Ωστόσο, στην προσπάθειά της να βγάλει την φωτογραφία πάνω στη γέφυρα με φόντο την πόλη της Μόσχας, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από κάτω στην προβλήτα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, η νεαρή κοπέλα έπεσε διότι ο προστατευτικός φράχτης που υπήρχε στη γέφυρα ήταν σπασμένος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί ένα από τα δεκάδες που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως αφού πολλοί είναι εκείνοι που έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να βγάλουν μια ιδιαίτερη selfie.

Τον περασμένο μήνα, άλλη μια γυναίκα στην Ρωσία, θέλησε να βγάλει selfie κρατώντας ένα όπλο με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να χάσει τη ζωή της.

Έτσι ένας Ρώσος αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας δήλωσε στο TASS ότι το υπουργείο ανησυχεί από τον αυξανόμενο αριθμό των περιστατικών, υποστηρίζοντας πως αυτά μπορούν να προβληθούν αν αποφεύγονται οι selfie σε επικίνδυνα μέρη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ