Ξανά η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη μέσα σε 15 μέρες η Μίλα Κούνις - το FHM ανακήρυξε για δεύτερη χρονιά το κορίτσι του Άστον Κούτσερ (φωτός)

Ψηφίστηκε η πιο sexy γυναίκα του 2012 σύμφωνα με το Esquire και λίγους μήνες μετά έρχεται και η ψηφοφορία του FHM να επιβεβαιώσει τον τίτλο της πιο ποθητής γυναίκας του πλανήτη.

Ψηφίστηκε η πιο sexy γυναίκα του 2012 σύμφωνα με το Esquire και λίγους μήνες μετά έρχεται και η ψηφοφορία του FHM να επιβεβαιώσει τον τίτλο της πιο ποθητής γυναίκας του πλανήτη.



Σύμφωνα με την Daily Mail, η Mila Kunis κατατάσσεται πρώτη στη λίστα των 100 πιο sexy γυναικών, ώστε οι ΗΠΑ να παίρνουν την πρωτιά από τη Μ. Βρετανία ύστερα από τέσσερα χρόνια βρετανικής κυριαρχίας.



Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Βρετανοελληνίδα Tulisa Kontostavlos πήρε την αμφιλεγόμενη πρωτιά προκαλώντας εύλογα ερωτήματα και όλοι το απέδωσαν στην κυκλοφορία του sex tape με τον πρώην σύντροφό της. Φέτος έπεσε στην 11η θέση.



Όσον αφορά τη Mila, πέρυσι είχε τερματίσει 14η στην ανάλογη ψηφοφορία ενώ φέτος βλέπει τις αντιπάλους της από την κορυφή. Όπως τόνισε ο εκδότης του περιοδικού "η Mila δεν είναι μόνο εκπληκτικά όμορφη, αλλά έχει και χιούμορ ενώ αυτοσαρκάζεται. Το έθνος μίλησε και η ετυμηγορία είναι ότι είναι κι επίσημα η τέλεια φιλενάδα".



Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Rihanna που ανέβηκε μία θέση από πέρυσι ενώ οι τρεις επόμενες θέσεις καταλαμβάνονται από Βρετανίδες, τις Helen Flanagan, Michelle Keegan και Kelly Brook.



Παλιά γνώριμη κι αγαπημένη του περιοδικού, που επιστρέφει στην πρώτη πεντάδα πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια και από πέρυσι ανέβηκε 15 θέσεις. Βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού από το 1995 και το όνομά της απαντάται 15 φορές στη λίστα.



Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, λόγω σεβασμού του θεσμικού της ρόλου, δεν βρίσκεται στη λίστα, εν αντιθέσει με την αδελφή της Pippa Middleton που τα οπίσθιά της ακόμη συγκινούν τον ανδρικό πληθυσμό που την κατατάσσει στην 58η θέση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ