Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Ο Διονύσης Σαββόπουλος ετοιμάζεται να κάνει την νύχτα μέρα στο Σταύρος Νιάρχος

Μια συναυλία με  σκοπό να ξεσηκώσει όλο το κοινό, κάνοντας το, να απολαύσει το κάθε τραγούδι.  

Στις 21 Ιουνίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, ανοίγει τις πύλες του στο κοινό με μια μεγάλη συναυλία που ετοίμασε ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι συνεργάτες του, ειδικά για εκείνη την Κυριακή και για αυτόν τον καινούργιο, κατάφυτο και δροσερό χώρο, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο ευαίσθητος αυτός ποιητής και χρονογράφος της ελληνικής ζωής, έχει ετοιμάσει μια μοναδική συναυλία με διαχρονικά τραγούδια και μπαλάντες από όλη τη δισκογραφία του, μόνο για εκείνη την ημέρα και για το κοινό που θα επισκεφθεί για πρώτη φορά το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή, θα έχει δίπλα του, τρεις κορυφαίους δεξιοτέχνες από τη νεότερη μουσική μας σκηνή: τoν ενορχηστρωτή Ορέστη Πλακίδη (keyboards- programming), τoν Γιώτη Κιουρτσόγλου (μπάσο) και τον Βαγγέλη Καρύπη (κρουστά).

Θα συμμετάσχουν η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Τσιλιμπάρη, η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια του Γεώργιου Κανδρεβιώτη. Επίσης τη συναυλία θα ανοίξει η Underground Youth Orchestra, μια ορχήστρα νέων σπουδαστών μουσικής, ηλικίας 10 έως 22 ετών, με διευθυντή το δημιουργό της, Κώστα Ηλιάδη.

Με τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου θα ξεκινήσει τετραήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, με τίτλο «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» που θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή, 21 Ιουνίου, έως και την Τετάρτη, 24 Ιουνίου, έχοντας ως στόχο την γνωριμία του κοινού με τον χώρο του Πάρκου, αλλά και με το ΚΠΙΣΝ.

Χρήσιμες Πληροφορίες: Η είσοδος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για τη συναυλία είναι δωρεάν. Καθώς το Πάρκο βρίσκεται εντός εργοταξίου, για την ασφάλεια των επισκεπτών, απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ. Οι πόρτες του Πάρκου Σταύρου Νιάρχου θα ανοίξουν στις 18:00, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Διατίθεται δωρεάν parking στον χώρο του Tae Kwon Do, για τη διευκόλυνση του κοινού. Μικρά λεωφορεία θα αναχωρούν ανά διαστήματα από τον σταθμό μετρό Συγγρού Φιξ για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης. Η είσοδος του εργοταξίου για όλες τις εκδηλώσεις βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευριπίδου & Δημοσθένους (Καλλιθέα).

Καθώς ο χώρος είναι ακόμα υπό κατασκευή, ισχύουν κανόνες ασφαλείας. Επίσης, για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων, υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στον χώρο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Ωστόσο, το προσωπικό και οι συνεργάτες του ΚΠΙΣΝ θα βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο για να παρέχουν στο κοινό οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστεί, φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία όλων των επισκεπτών.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ