Μαρία Μπεκατώρου: Η Βασίλισσα της πρωινής ζώνης του Weekend - Το ΣουΚου που σαρώνει

Την πρώτη θέση κατέκτησε και αυτό το Σαββατοκύριακο το Πρωινό ΣουΚου με την AGB να καταγράφει 13,4% στο γενικό σύνολο και 17,7% στο νεανικό κοινό.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάθε λόγο να χαμογελά, μιας και η πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο στον Ant1, σημειώνει μία σταθερά ανοδική πορεία στις βαθμίδες μέτρησης της τηλεθέασης. 

Πιο συγκεκριμένα, με 13,4% στο γενικό σύνολο έκλεισε αυτό το Σαββατοκύριακο το Πρωινό ΣουΚου, ενώ ακολούθησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με 10% και η Κατερίνα Καραβάτου με 8,5%. Στο δυναμικό κοινό ( 15 - 44 ) την πρωτιά συνέχιζει να κατέχει η Μαρία Μπεκατώρου δίνοντας ένα 17,7% στα μηχανάκια της AGB, ενώ το '' Σπίτι μου Σπιτάκι μου " σημείωσε 9,4% και η ομάδα της Κατερίνας Καραβάτου, μόλις 7,1%. Το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να είναι τρομερά ευχαριστημένο με την πορεία της ίδιας της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά και για το πρωινό του Σαββατοκύριακο. Γιατί όχι άλλωστε; Αφού, όπως φαίνεται, το κοινό βρήκε την νέα βασίλισσα της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ