Ταξιδέψτε σε 10 ροζ παραλίες του πλανήτη - Από τη Σαρδηνία στις Βερμούδες και από τις Φιλιππίνες στην Κρήτη

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το γαλάζιο της θάλασσας και το μοναδικό χρώμα της άμμου, αλλά το ροζ φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε ορισμένες παραλίες ανά τον κόσμο. 

Πρώτη μας στάση, η Ελλάδα μας και το Ελαφονήσι της Κρήτης. Η συγκεκριμένη παραλία μαγεύει τους τουρίστες ενώ βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στα social media μιας και όλοι θέλουν να τραβήξουν έστω μία selfie με φόντο το ροζ της άμμου.

Με το πρώτο αεροπλάνο, πετάμε προς Σαρδηνία, όπου εκεί θα συναντήσουμε την παραλία Spiaggia Rosa Budelli που μαγεύει τους πάντες με την τρομερή αντίθεση του γαλάζιου και του ελαφρού ροζ στις ακτές της

Το ταξίδι μας συνεχίζεται στην μαγευτική ροζ παραλία της πολιτείας Komodo της Ινδονησίας. Η συγκεκριμένη παραλία έχει πάρει το όνομά της από το μοναδικό της χρώμα ( σε σχέση με τις υπόλοιπες ακτές της Ινδονησίας ) και ντόπιοι αλλά και τουρίστες την αποκαλούν '' Pink Beach "

Το νοητό και καλοκαιρινό μας ταξίδι στις ροζ παραλίες του πλανήτη μας δεν σταματά εδώ. Μεταφερόμαστε στις μαγευτικές Βερμούδες, όπου εκεί θα συναντήσουμε την Horseshoe Bay Beach. Η συγκεκριμένη παραλία είναι μία από τις παραλίες που σφύζουν από ζωή κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ όσοι έχουν την επισκευθεί μιλούν για ένα μοναδικό σημείο.

Στις Φιλιππίνες θα μεταφερθούμε και θα κολυμπήσουμε στα νερά της Ροζ Παραλίας του Santa Cruz. Μία ακόμη ροζ παραλία που βρίσκεται στην κορυφή των social media, μιας και σύμφωνα με στατιστικές έρευνες οι περισσότερες φωτογραφίες διακοπών στα social media έχουν δηλωθεί στην συγκεκριμένη τοποθεσία.

Στον επόμενο σταθμό μας ίσως να μην συναντήσετε τον Τζόνυ Ντεπ και τους Πειρατές της Καραϊβικής. Σίγουρα όμως, θα συναντήσετε την Ροζ Παραλία της Μπαρμπούντα, στην Καραϊβική Θάλασσα. Τοποθεσία στην οποία το 50% κατοικείται από ντόπιους αλλά και τουρίστες.

Επιστρέφουμε για πολύ λίγο στην Ελλάδα και επισκεπτόμαστε, την Λιμνοθάλασσα Μπάλου στην Κρήτη. Ένας από τους απόλυτους προορισμούς για τουρίστες αλλά και της υπόλοιπης Κρήτης. Μην ξεχάσετε να κάνετε την δική σας ρομαντική βόλτα στην συγκεκριμένη παραλία και ειδικά το ηλιοβασίλεμα, μιας και οι ντόπιοι υποστηρίζουν πως όσα ζευγάρια έκαναν την δική τους βόλτα μέσα σε ένα χρόνο παντρεύτηκαν. Οπότε μην χάνετε χρόνο και ξεκινήστε εκεί τις διακοπές σας με τον καλό ή την καλή σας.

Και από την Κρήτη, με μία νοητή γέφυρα, φτάνουμε στην Ινδονησία και στην παραλία Tangsi Lombok. Μία τοποθεσία που συνδυάζει το πράσινο της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας. Το μόνο που τα χωρίζει το απόλυτο ροζ της άμμου που πραγματικά θα σας κάνει να αισθανθείτε πως βρίσκεστε σε έναν άλλο πλανήτη.

Πριν τον τελικό μας προορισμό, κάνουμε μία ακόμη στάση στην Καραϊβική, για μία βουτιά στην παραλία Boner. Η συγκεκριμένη παραλία πήρε το όνομά της από τον σχηματισμό της, μιας και σε κάποιους, από μία πανοραμική άποψη, θυμίζει ανθρώπινο σκελετό.

Και επιτέλους φτάσαμε στον τελευταίο μας προορισμό του ταξιδιού μας. Γνωρίστε την ροζ παραλία του Harbor Island στις Μπαχάμες και βουτήξτε μαζί με τους χιλιάδες τουρίστες που επιλέγουν την συγκεκριμένη παραλία για τις διακοπές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ