Ποιος Τσίπρας πήγε να αγοράσει σκουτεράκι στον ΟΔΔΥ; Η έκπληξη των υπαλλήλων

Το αδιαχώρητο επικράτησε στη δημοπρασία του ΟΔΔΥ που έγινε χθες, με τους ενδιαφερόμενους να σχηματίζουν ουρά έξω από την αίθουσα και στο τέλος να κάθονται ακόμη και στο πάτωμα.

 

Αλλά, μεταξύ των διαφόρων -και ευτράπελων- περιστατικών που συνέβησαν χθες, τη διαφορά έκανε η παρουσία του κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με την Espresso ήταν η ώρα για ένα σκούτερ Piaggio Beverly του 2006, με τιμή εκκίνησης τα 1.700 ευρώ. «Τσίπρας! Εγώ, δίνω 1.750 ευρώ!» ακούγεται σε όλη την αίθουσα, με τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων να είναι... ακαριαίες: «Κι εδώ είσαι πια;», «Πες μας πως δεν έχει μέσο!», «Καλά, συγγενής του Τσίπρα είσαι, κι ήρθες εδώ;», «Πώς λέγεστε; Τσίπρας;» ρωτούσαν από μικροφώνου οι υπεύθυνοι της διαδικασίας και οι περισσότεροι κοιτούσαν τριγύρω, αναζητώντας τον... Αλέξη Τσίπρα.

Ένας νεαρός άνδρας σηκώθηκε όρθιος και έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια: «Τσίμπρας λέγομαι, ρε παιδιά!. με 'μ'. Αυτό το γράμμα κάνει τη διαφορά!», εξήγησε ο πλειοδότης Ηλίας Τσίμπρας.

Παρότι ο Ηλίας Τσίμπρας έφθασε ξημερώματα από την Αρκαδία για το σκούτερ, δεν τα κατάφερε. Το μηχανάκι πήγε σε άλλον πλειοδότη, αντί 2.200 ευρώ. «Όλο αυτό παθαίνω. Μπερδεύουν συνέχεια το όνομα μου και με φωνάζουν 'Τσίπρα'!. Κάθε φορά χρειάζεται να εξηγήσω ότι υπάρχει και αυτό το 'μ' είπε χαριτολογώντας στην Espresso ο Ηλίας Τσίμπρας.

Μετά τις διαβεβαιώσεις του ότι δεν πρόκειται για συγγενή του Πρωθυπουργού, οι συμμετέχοντες... ηρέμησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ