Καβγάς στο twitter ανάμεσα σε Βαρουφάκη - P. Spiegel - ΥΠΟΙΚ: ''Κάποιοι βασίζονται σε κακή δημοσιογραφία για να ενημερωθούν''

Ενας διαδικτυακός καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για την ΕΚΤ στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist.

 

Ο δημοσιογράφος των Financial Times, Πήτερ Σπήγκελ, σχολίασε στο Twitter τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών σημειώνοντας ότι «Ολοι μπερδεύτηκαν σήμερα το πρωί».

Η αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν άμεση και έγραψε στον δημοσιογράφο «Εκτός βέβαια από όσους ήταν παρόντες και δεν βασίζονται σε κακή δημοσιογραφία για να ενημερωθούν».

Ακολούθησε ένας... χείμαρρος από Tweets χρηστών με τους περισσότερους να εκφράζονται με σκληρά λόγια για τον Γιάνη Βαρουφάκη και να τον κατηγορούν ότι επιτίθεται στον δημοσιογράφο των Financial Times.

 

Ο Πήτερ Σπήγκελ, πάντως, από την πλευρά του σχολίασε δηκτικά «Μην ανησυχείτε για εμένα. Ημουν πολεμικός ανταποκριτής στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Εχω αντιμετωπίσει χειρότερα από τον Βαρουφάκη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ