Made in Greece η Βίκος Cola - Eλληνική με φυσικό μεταλλικό νερό

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε, η πλέον καταξιωμένη εταιρεία εμφιάλωσης νερού, με πολυετή παρουσία τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, λάνσαρε πριν περίπου ένα χρόνο στην αγορά, τα δικά της Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος». 

Το βασικό συστατικό των αναψυκτικών, το οποίο και τα διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα αναψυκτικά της αγοράς, είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Η σειρά αναψυκτικών «Βίκος» αποτελείται από 8 διαφορετικούς κωδικούς αναψυκτικών και το προϊόν που ήδη ξεχωρίζει χάρη στην φρεσκάδα του και την πραγματικά μοναδική του γεύση, είναι η «Βίκος Cola».

Η «Βίκος Cola» εμπεριέχει μέσα της όλα αυτά τα στοιχεία που θέλουμε να απολαύσουμε όταν πίνουμε μια δροσερή Cola. Η ξεχωριστή γεύση της, καθώς και η γλυκιά επίγευσή της, οι φυσαλίδες που ξεχύνονται στο άνοιγμα του μπουκαλιού, αλλά και το λαμπερό καθαρό της χρώμα της, κερδίζουν τις αισθήσεις και την κατατάσσουν υψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών.

Η «Βίκος Cola» είναι μια 100% ελληνική Cola, που όλα τα συστατικά της προέρχονται από την Ελλάδα. Εκτός από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό της πηγής Ζαγοροχώρια, το φυσικό διοξείδιο του άνθρακα προέρχεται από τη Φλώρινα και χαρίζει τις πλούσιες φυσαλίδες, ενώ το αγνό της καραμελόχρωμα ενισχύει το ποιοτικό της χρώμα. Επιπλέον τα φυσικά αρωματικά συστατικά της έρχονται να ολοκληρώσουν τη μοναδικότητά της «Βίκος Cola», δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση για όσα γνωρίζατε για την cola μέχρι σήμερα.

Η απόλαυση ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο γευστική, πότε ξανά δεν ήταν τόσο ελληνική όσο με τη «Βίκος Cola». Δοκιμάστε την και θα την αγαπήσετε και εσείς όπως ήδη χιλιάδες καταναλωτές στην Ελλάδα!

Η «Βίκος Cola» καταναλώνεται παγωμένη και διατίθεται σε συσκευασίες PET των 0,33L, 0,5L και 1,5L.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ