Γ. Δραγασάκης: Ματαιοπονούν όσοι ανακαλύπτουν δήθεν ρήγματα στην κυβέρνηση

Διαψεύδει κατηγορηματικά η αντιπροεδρία της κυβέρνησης δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να είχαν άγνοια -πριν τη συνάντησή τους με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι- για το σκληρό non paper που εξέδωσε το Μαξίμου αναφορικά με τις διαφωνίες των δανειστών. 

Μάλιστα, ο κ. Ντράγκι φέρεται να είχε γνώση του περιεχομένου του εγγράφου, γεγονός που -όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα- προκάλεσε έκπληξη στην ελληνική αντιπροσωπεία και βάρυνε το κλίμα στη συνάντηση της Φρανκφούρτης. 
Η αντιπροεδρία χαρακτηρίζει τα σχετικά δημοσιεύματα «μυθοπλαστικής υφής που δεν αντέχουν καν σε σχολιασμό, πόσω μάλλον σε διάψευση».
Σε ανακοίνωση του κ. Δραγασάκη τονίζεται ότι «όσοι σπεύδουν να προκαλέσουν αντιπερισπασμούς, "ανακαλύπτοντας" δήθεν ρήγματα στο κυβερνητικό μέτωπο, απλά ματαιοπονούν». 

«Όσοι ενδιαφέρονται για την πραγματικότητα, ας ανατρέξουν σε όσα ευκρινώς δηλώθηκαν εχθές. Η δημιουργική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών είναι η μόνη ρεαλιστική προσέγγιση για την εποικοδομητική ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας», σημειώνει η αντιπροεδρία της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ