Kατερίνα Λέχου: Είμαι 48 ετών, θα υιοθετούσα παιδί αν αποτύγχαναν οι εξωσωματικές

Αποκαλύψεις για την ηλικία της και για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου. Θα υιοθετούσε ένα παιδί;

Για πολλά χρόνια δήλωνε κατηγορηματικά αρνητική στο να παντρευτεί. Ένα ταξίδι της, μόνη, στη Νέα Υόρκη την έκανε να αναθεωρήσει την ζωή της και τις απόψεις της περί γάμου. Η ψυχική μοναξιά που βίωσε ξαφνικά, μη βρίσκοντας νόημα να μην υπάρχει ένας άνθρωπος να της κρατάει το χέρι, οδήγησε την γνωστή ηθοποιό να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Επιστρέφοντας από την Αμερική στις αρχές Ιουνίου επικοινώνησε με τον σύντροφό της Μάνο Στρατάκη, του εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο.

Σε συνέντευξή της στο Hello δεν έκρυψε την ηλικία της, είναι 48 χρονών, ενώ αποκάλυψε τις βλέψεις της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Για τη μητρότητα έχετε μιλήσει πολλές φορές. Είστε ανάδοχη μητέρα παιδιού μέσω Actionaid. Θα υιοθετούσατε ένα παιδί;

«Αν ήθελα διακαώς ένα παιδί και δεν μπορούσα να κάνω μετά από προσπάθεια με εξωσωματική γονιμοποίηση, θα υιοθετούσα. Δεν θα έκανα εξωσωματικές στο διηνεκές. Γιατί κάτι θέλει να σου πει κι αυτό. Δεν έχει σημασία το παιδί να είναι βγαλμένο από μένα. Αν και είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ