Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ρένα Δούρου σε Α.Τσίπρα: Η περιφέρεια Αττικής θα σταθεί ολόψυχα αρωγός στην εθνική προσπάθεια

«Η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην εθνικής σας προσπάθεια», δήλωσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα το μεσημέρι.

Κατά τη συνάντηση, διάρκειας μιας ώρας, συζήτησαν για την κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος, θέμα για το οποίο άλλωστε συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, το περασμένο Σάββατο, με τους περιφερειάρχες.

Η Ρένα Δούρου αναφερόμενη στην θετική, απέναντι στο ζήτημα, στάση της Περιφέρειας Αττικής, υπογράμμισε ότι «ως πρώτη Περιφέρεια της χώρας, έπραξε όπως της επέβαλε να πράξει το δημόσιο συμφέρον ώστε να είναι εθνικά επωφελής και χρήσιμη και για την ίδια. Αυτό με την έννοια ότι τα κεφάλαια της συγκεντρωμένα σε έναν λογαριασμό έχουν υψηλότερη απόδοση και είναι απόλυτα διασφαλισμένα για τις ανάγκες των πολιτών».

Στο περιθώριο της συζήτησης η περιφερειάρχης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις συναντήσεις που είχε κατά επταήμερη παραμονή της στην Νέα Υόρκη και για τις διαλέξεις της σε δύο πανεπιστήμια της πόλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ