ΤοpWoman η Σοφία Παναγιωτάκη: Η Ελληνίδα που επέλεξαν οι Σεϋχέλλες για την παρουσίαση του 5ου Διεθνούς Καρναβαλιού‏

H Σοφία Παναγιωτάκη θα είναι η συμπαρουσιάστρια της μεγάλης τελετής έναρξης του 5ου καρναβαλιού Carnaval International de Victoria, που μετρά συμμετοχές από όλο τον κόσμο και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Απριλίου, στο People’s Stadium, στις Σεϋχέλλες.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Τουριστικής Επιτροπής των Σευχελλών, Sherin Naiken, η κ. Παναγιωτάκη είναι η σωστή υποψήφια για να αναλάβει τα συγκεκριμένα καθήκοντα, καθοδηγώντας την εναρκτήρια τελετή σε συνεργασία με την παρουσιάστρια των Σεϋχελλών.

«Η επιτυχημένη, δίγλωσση Διευθύντρια και Επικεφαλής της εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων με έδρα στο Ην. Βασίλειο, PRMEDIACO, έχει συμβάλλει στην προώθηση του καρναβαλιού σε αντιπροσώπους διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Η παρουσία της στην τελετή έναρξης θα βοηθήσει περαιτέρω στην προβολή των Σεϋχελλών και είμαστε ευγνώμονες σε εκείνη επειδή αποδέχθηκε να παίξει αυτό το σημαντικό ρόλο στην τελετή», δήλωσε ο κ. Naiken.«Η επιλογή μου είναι πολύ μεγάλη τιμή. Πάντα αγαπούσα τον προορισμό και τα τελευταία 4 χρόνια παρακολουθώ από κοντά το γεγονός με εντυπωσιασμό και θαυμασμό για τον τρόπο με τον οποίο ενώνει τον κόσμο, επομένως το ότι θα έχω έναν τόσο σημντικό ρόλο στους εορτασμούς της 5ης διοργάνωσής του είναι μια περίφαμη στιγμή για εμένα», δήλωσε από την πλευρά της η κ. Παναγιωτάκη.

Who is Who

Η κ. Παναγιωτάκη έχει εργασθεί ως δημοσιογράφος σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης στην Ιαπωνία και την Ελλάδα και μιλά 5 γλώσσες, Αγγλικά, Ελληνικά, Γιαπωνέζικα, Γαλλικά και Ιταλικά.Έχει διατελέσει διευθύντρια του ΕΟΤ Ιαπωνίας και Βρετανίας, καθώς και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ