Νέα προγράμματα ευεξίας & αναζωογόνησης από το Divani Apollon Palace & Thalasso σε συνεργασία με το κέντρο Symmetria!

O 'Ομιλος Ξενοδοχείων Διβάνη και το κέντρο υγείας και ομορφιάς Symmetria με χαρά σας παρουσιάζουν τα καινούρια προγράμματα αναζωογόνησης και ευεξίας που θα βρείτε αποκλειστικά στο Divani Apollon Palace & Thalasso. 

 

Το πρόγραμμα #DivineYou βασίζεται στην ελληνική φιλοσοφία 'νους υγιής εν σώματι υγιές και απαρτίζεται από 5 καινούρια προγράμματα ( πρόγραμμα detox 3 και 7 ημερών, πρόγραμμα απώλειας βάρους 10 ημερών, πρόγραμμα anti-stress 3 ημερών και πρόγραμμα αναζωογόνησης 3 ημερών) 

Μέσα από αυτά τα προγράμματα ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει εκείνο που είναι πιο κοντά στις ανάγκες του. Σε συνέχεια, σε συνεργασία με την διατροφολόγο του Divani Apollon Palace & Thalasso, την γιατρό και τον chef του ξενοδοχείου, δημιουργείται ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης ειδικά για τον ίδιο. 

Τα προγράμματα αυτά είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ένα εντατικό αλλά ευχάριστο πρόγραμμα και εκπαίδευση σε υγιεινές καθημερινές συνήθειες, ενώ απαλλάσσουν από την αγχωτική καθημερινότητα και βοηθούν κάθε άνθρωπο να κατακτήσει σωματική και πνευματική ευεξία. 

Ένα τυπικό καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Τέσσερις με πέντε ώρες θεραπειών και άσκησης σε καθημερινή βάση: το καθημερινό πρόγραμμα εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επισκέπτη, ενώ επικεντρώνεται στην απώλεια βάρους και λίπους και στην επίτευξη σωματικής και πνευματικής ευεξίας
Menu προσαρμοσμένο στις ανάγκες του επισκέπτη - έκπληξη, σχεδιασμένο από την ομάδα διατροφής της Symmetria και τον chef του ξενοδοχείου 
Διαμονή στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, που είναι από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Αθηναϊκής Ριβιέρα και έχει κερδίσει διακρίσεις υψηλού κύρους σε διεθνές επίπεδο 

Παράλληλα με το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα αναζωογόνησης και ευεξίας, και ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των δυο εταιριών, η πλούσια γκάμα θεραπειών του spa του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso εμπλουτίζεται με δημοφιλείς θεραπείες της Symmetria όπως hydrafacial, μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια, θεραπείες σώματος με την τεχνολογία hypoxi, i-lipo για απώλεια τοπικού λίπους και πολλές άλλες. 

Η συνεργασία των δυο εταιριών έχει ως απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου ιατρικού τουρισμού και την προσέλκυση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνδυάζοντας ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών και με μεγάλη εμπειρία στα θέματα ευεξίας όπως το Divani Apollon Palace & Thalasso, με την υπογραφή και το κύρος του κέντρου Symmetria. 

Λίγα λόγια για το Divani Apollo Palace & Thalasso:

Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας το «Divani Apollon Palace & Τhalasso», μέλος των Leading Hotels of the World, αναδεικνύεται ως το ιδανικό μέρος για όποιον ταξιδεύει για επαγγελματικό λόγο ή για αναψυχή. Το ξενοδοχείο παρέχει 300 πολυτελή δωμάτια με όλες τις ανέσεις της τελευταίας τεχνολογίας καθώς και επιπλωμένα μπαλκόνια με πανοραμική θέα στην θάλασσα. Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν μεσογειακή κουζίνα η οποία περιλαμβάνει τοπικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα θαλασσινά, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ατμόσφαιρα που χαρίζουν. 

Οι 2 εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με φυσικό θαλασσινό νερό το κάνουν έναν παραδεισένιο προορισμό για όλη την διάρκεια του έτους.

Εδώ όμως θα βρει κανείς και έναν μοναδικό χώρο χαλάρωσης, 3500 τμ, το «Divani Athens Spa & Thalasso Centre" . Το SPA των 3.500 τμ διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες και πλήρως επανδρωμένες πισίνες θαλασσοθεραπείας που υπάρχουν στην Ελλάδα, 25 καμπίνες θεραπείας, σάουνα και χαμάμ για άνδρες και γυναίκες καθώς και ένα σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με τα τελευταίου τύπου μηχανήματα Technogym.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Divani Apollon Palace & Thalasso  έχει βραβευτεί από την Αμερικανική Ακαδημία των Τουριστικών Επιστημών με το Five Star Diamond Award, σε αναγνώριση της υψηλής ποιότητας του προϊόντος και των υπηρεσιών που παρέχει. 

Λίγα λόγια για τη Symmetria:

Η Symmetria είναι ένα κέντρο υγείας και ομορφιάς διεθνούς φήμης, που καταξιώθηκε χάρη στο όραμα και την προσωπική φροντίδα του δημιουργού της, Δρ. Νίκου Μεταξωτού. Το όραμά του για τη δημιουργία ενός κέντρου όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του, σύντομα αποτέλεσε πόλο έλξης όχι μόνο Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες, που εδώ και 10 χρόνια επιλέγουν τη Symmetria για την άριστη φήμη της και τις σύγχρονες τεχνικές ανανέωσης προσώπου και σώματος που εφαρμόζονται σταθερά στο χώρο της. Η Symmetria έχει προταθεί από το Tatler του Ηνωμένου Βασιλείου για τρία συναπτά έτη ως μία από τις κορυφαίες κλινικές ομορφιάς σε όλο τον κόσμο ενώ έχει πολλαπλές αναφορές στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.divanis.com 
www.symmetria.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ