Με μαχαιροπίρουνο κόβει το hot dog του ο Ντ. Κάμερον και ο πλανήτης αναρωτιέται: ''My dear, πάρτο και φάτο με το χέρι''!

Οι εκλογές πλησιάζουν στην Μεγάλη Βρετανία και ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη της 7ης Μαΐου, κάνει την προεκλογική του εκστρατεία ελπίζοντας να κερδίσει άλλη μια πενταετία στην πρωθυπουργική καρέκλα. 

Την Τρίτη ο Κάμερον άφησε έκπληκτους τους ψηφοφόρους του και τα βρετανικά μέσα, όταν «συνελήφθη» από την κάμερα φωτογραφικού φακού να τρώει ένα χοτ - ντογκ με μαχαίρι και πιρούνι!

Τι είχε συμβεί όμως; Ο Κάμερον βρισκόταν σε μια ομιλία για φόρους και συντάξεις, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και μετά κάθισε να φάει σε μπάρμπεκιου, αλλά περίμενε να φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες, προκειμένου να φάει με την ησυχία του. Πράγματι, μόλις απομακρύνθηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, ο Κάμερον πεινασμένος, άρχισε να τρώει με μαχαίρι και πιρούνι το χοτ- ντογκ, αλλά ένας πονηρός φωτογράφος είχε παραμείνει και απαθανάτισε το γεγονός.

Ο βρετανικός Τύπος επισημαίνει ότι ο Κάμερον θέλησε φάει το χοτ - ντογκ με τον ασυνήθιστο αυτό τρόπο, επειδή πριν έναν περίπου χρόνο, ο αντίπαλός του και ηγέτης των Εργατικών, Έντ Μίλιμπαντ, φωτογραφήθηκε να καταβροχθίζει ένα σάντουιτς με μπέικον, με κάπως «άκομψο» τρόπο και τα μέσα επικοινωνίας τον είχαν τότε διακωμωδήσει. 

Πάντως, όσο και να θέλησε να είναι προσεκτικός τελικά ο Ντέιβιντ Κάμερον δεν γλίτωσε, ούτε τις φωτογραφίες, ούτε τα σχόλια, ίσως επειδή ένας πρωθυπουργός γίνεται είδηση ακόμα και όταν τρώει ένα χοτ - ντογκ! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ