Έλληνες παντού: Ο ψηλός ντελικανής bodyguard... σκιά της Λαγκάρντ - Η ''σιδηρά κυρία'' ντύθηκε κομψή ''κόκκινη'' Γαλλίδα για τον Βαρουφάκη!

Ευθυτενής όπως συνηθίζει και με το casual στυλ του όπως επίσης συνηθίζει μπήκε καμαρωτός ο Γιάνης Βαρουφάκης στα γραφεία του ΔΝΤ για να συναντήσει την διευθύντρια (manager director) Κριστίν Λαγκάρντ!

Συνοδευόταν από ένα εξίσου χαμογελαστό και ευδιάθετο Έλληνα, τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην Υπ. Οικονομικών επί ΠΑΣΟΚ, τέως Ευρωβουλευτή, αλλά και στέλεχος του ΔΝΤ. 

Οι κάμερες παρά τον εορτασμό του καθολικού Πάσχα περίμεναν τον διάσημο δικό μας Υπουργό. Το ραντεβού του με την κα Λαγκάρντ κράτησε 2 ώρες. Η Γαλλίδα... σιδηρά κυρία μπήκε στο... σπίτι της ντυμένη με άψογο στυλ, κομψότητα παριζιάνικη και τον αέρα της έχουσας και κατέχουσας.


Και ένα βήμα πίσω ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης πρώην ΥΠΟΙΚ επί ΠΑΣΟΚ αλλά και στέλεχος του IMF‏!

 

Κόκκινο σακάκι, δερμάτινο cigarette παντελόνι & μαύρες μπαλαρίνες, ενώ η μαύρη τεράστια τσάντα της και τα γυαλιά ηλίου ήταν μία ακόμα δήλωση ''είμαι μοντέρνα και ξέρω τι να φοράω ανάλογα την περίσταση και ποιον συναντάω''.

Όσο για τον σωματοφύλακα, οι συνάδελφοι στην Αμερική μας ενημέρωσαν, ότι πρόκειται για Έλληνα που έχει γίνει η... σκία της κας Λαγκάρντ!

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ