Στο Κολωνάκι η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Άντριου & της Σάρα: τι γράφει με λεπτομέρειες ο ειδήμων Χ. Ζαμπούνης!

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης πήρε το αεροπλάνο την προηγούμενη Παρασκευή με την παρέα της και ταξίδεψε έως την Αθήνα, προκειμένου να περάσει ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.

Η νεαρή γαλαζοαίματη, στις φλέβες της οποίας κυλάει και ελληνικό αίμα (σ.σ.: ο παππούς της, Φίλιππος, είναι πρίγκιπας της Ελλάδος), άφησε πίσω της το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην Αγγλία για τον πατέρα της, Ανδρέα, δευτερότοκο γιο της βασίλισσας της Αγγλίας, Ελισάβετ, και δεν έχασε την ευκαιρία να ξεσκάσει για λίγες μέρες στη χώρα μας.

Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» σχεδόν «συνέλαβαν» την πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα, και έκτη στη σειρά διαδοχής στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, στο αγαπημένο στέκι των γαλαζοαίματων στο Κολωνάκι, μια ανάσα από τους πρόποδες του Λυκαβηττού. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη Βεατρίκη και ο εντυπωσιακός συνοδός της πέρασαν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς τρώγοντας και απολαμβάνοντας τα απεριτίφ τους στη «Ράτκα», το μαγαζί που βρίσκεται επί της οδού Χάρητος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η νεαρή πριγκίπισσα εργάζεται στη Sony Pictures Television και δεν αποκλείεται το ταξίδι της στη χώρα μας να είχε, μεταξύ άλλων, και επαγγελματικό περιεχόμενο.

Τι ακριβώς, όμως, έχει συμβεί αυτές τις μέρες με τον πρίγκιπα Ανδρέα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι βασιλικοί παρατηρητές (royal watchers) είναι όλοι σύμφωνοι: παρ’ ολίγον να ξεχάσουμε ότι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ σκανδάλων στον τομέα της. Ποιος έχει ξεχάσει το περιπετειώδες διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου με την Νταϊάνα, που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τον θρόνο; Ακόμη, πώς να λησμονήσουμε τη γυμνόστηθη Σάρα Φέργκιουσον, σύζυγο του πρίγκιπα Αντριου, φωτογραφημένη στο σπίτι του Ιταλού εραστή της, κόμη Ντε λα Ζιραρντέσκα; Ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Καρόλου με την Καμίλα;

Τη βρετανική πρωτοκαθεδρία, τώρα που το Μονακό ηρέμησε, ήλθε να υπενθυμίσει η υπόθεση Επστάιν. Ο Τζέφρι Επστάιν είναι ένας δισεκατομμυριούχος Αμερικανός, εβραϊκής καταγωγής, που συνδέεται φιλικώς με τον πρίγκιπα Αντριου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στα τέλη του 2001 διοργάνωσε ένα πάρτι, στο οποίο παρότρυνε μια ανήλικη να συνευρεθεί ερωτικά με τον γαλαζοαίματο φίλο του. Τι σύμπτωση! Ο Επστάιν είχε μόλις αποφυλακισθεί, αφού είχε εκτίσει ποινή 13 μηνών φυλακίσεως για αποπλάνηση ανηλίκου. Στη μήνυση που κατετέθη στο δικαστήριο της Φλόριντα επισυνάπτεται αποκαλυπτική φωτογραφία των δύο εμπλεκομένων.

Το Μπάκιγχαμ έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός, αλλά η ενάγουσα Βιρτζίνια Ρόμπερτς επανήλθε με περισσότερες λεπτομέρειες. Η υπόθεση, όπως είναι φυσικό, αναστάτωσε την 88χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, που βλέπει τον δευτερότοκο Αντριου να εμπλέκεται σε ενοχλητικές ιστορίες. Ηδη το 2011 ο Αντριου είχε αναγκασθεί να παραιτηθεί από τη θέση του πρέσβη εξωτερικού εμπορίου της Μεγάλης Βρετανίας ύστερα από καταγγελία Ινδού επιχειρηματία, ο οποίος έδωσε χρήματα στη Σάρα Φέργκιουσον, το ποσό των 500.000 βρετανικών λιρών, για να του κλείσει ραντεβού με τον πρώην σύζυγό της. Στη διαμεσολάβηση, κομβικό ρόλο έπαιξε ο Επστάιν.

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η δημοσίευση από τον αγγλικό Τύπο του προσωπικού ημερολογίου της Βιρτζίνια Ρόμπερτς με τους τόπους αλλά και τις ημερομηνίες των συνευρέσεων δεν βοήθησε την υπεράσπιση του γαλαζοαίματου. Η αλήθεια είναι ότι ο ήρωας του πολέμου των Φόκλαντ είχε δείξει από νεαρός τις προτιμήσεις του. Η πρώτη του γνωστή σχέση με τη σεξοβόμβα Κου Σταρκ διεκόπη βιαίως όταν ήλθαν στη δημοσιότητα πληροφορίες ότι είχε συμμετάσχει σε ταινίες πορνό. Ο γάμος του με την άμεμπτη έως τότε Σάρα Φέργκιουσον δεν διήρκεσε πολύ, ενώ μετά το διαζύγιό του τα ενημερωμένα αγγλικά ταμπλόιντ μέτρησαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 20 σχέσεις του. Επίσης, πέραν του ερωτικού τομέα, ο Αντριου δεν ήταν προσεκτικός ούτε στις κοινωνικές συναναστροφές του. Η φιλία του με τον γαμπρό του δικτάτορα της Τυνησίας, Μπεν Αλί, ή με τον γιο του ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, έγινε πρωτοσέλιδο. Το ίδιο και οι κρουαζιέρες του με έναν Βραζιλιάνο δισεκατομμυριούχο, τη συνοδεία ευειδών υπάρξεων, με σχεδόν αδαμιαία περιβολή.

Who is who

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ είναι η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Αντριου και της πριγκίπισσας Σάρα. Γεννημένη στις 8 Αυγούστου του 1988, μεγάλωσε σε ένα προστατευτικό περιβάλλον, σπούδασε σε ευαγή βρετανικά ιδρύματα και το 2008 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Goldsmith του Λονδίνου. Αντιμετώπισε με επιτυχία τη δυσλεξία και όταν έκλεισε τα δεκαοχτώ της χρόνια, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, στην οποία και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της για τη φιλανθρωπία. Εκτοτε έχει κάνει έντονη την παρουσία της στηρίζοντας πολλές εκδηλώσεις για την καταπολέμηση του AIDS, ενώ επαγγελματικά απασχολείται στη Sony Pictures Television. Διατηρεί μακρόχρονη σχέση με τον 31χρονο επιχειρηματία Ντέιβ Κλαρκ.

Πηγή: Παραπολιτικά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ